Hobby OnTour

Hobby med 12 års tæthedsgaranti

Den nordtyske producent af campingvogne, vans og autocampere går fra fem til 12 års tæthedsgaranti på Hobby-vogne.

Fugt kan i værste fald gøre en vogn ubeboelig, og derfor er risikoen for fugt naturligvis også noget, som optager mange campister. Hobbys kunder er ingen undtagelse, og derfor er tæthedsgaranti og længden på tæthedsgarantien også et af de parametre, som producenterne konkurrerer på.  Set i det lys er det interessant, at Hobby fra 2024-sæsonen mere end fordobler sin tæthedsgaranti fra de hidtidigere fem år til 12 år på sine autocampere, vans og campingvogne. 

– Det viser virkelig, at man fra fabrikkens side stoler på produktet. Jeg synes, at det er et fedt statement at melde ud på den måde, siger Kim Godballe, salgsansvarlig i Campex, der har agenturet på Hobby og Fendt i Danmark. 

For at kunderne kan få deres Hobby-vogn med i tæthedsgarantien på 12 år kræver det, at vognen er fra 2024-sæsonen eller senere, og at de overholder et årligt fugteftersyn, der udføres med faste intervaller efter Hobbys forskrifter af et Hobby-godkendt værksted, som efterfølgende udarbejder en testrapport. Kun Fendt, der ejes af Hobby, og LMC tilbyder ligeledes 12 års tæthedsgaranti. De øvrige mærker på det danske marked tilbyder enten, fem, syv eller 10 års tæthedsgaranti – eller tæthedssikring, som det også i nogle tilfælde kaldes.  

Nyt både ude og inde 

Til 2024-sæsonen byder Hobby på meget andet end forbedret tæthedsgaranti. Den nordtyske vognproducent har syv serier – OnTour, De Luxe, Excellent, Excellent Edition, Prestige, Maxia og Beachy – med i alt 49 modeller. Beachy- og Maxia-serien består begge af tre modeller, mens De Luxe er den største serie med i alt 15 forskellige modeller.

De Luxe-serien er en rigtig familieserie og har også noget at tilbyde de store familier. En af De Luxe-vognene, De Luxe 515 UHK, byder således på i alt syv sovepladser.  Med undtagelse af topserien Maxia, der bevarer sit nuværende interiør, har de øvrige campingvognsserier til den kommende sæson alle fået frisket det indvendige design op med ny polstring, nyt møbeldesign og nye, forbedrede lyskoncepter. Udenpå har campingvognene blandt andet fået stilfulde baglygter samt rangerhåndtag, der passer godt ind i frontsektionen.  

15 autocampermodeller 

Når det kommer til autocamperne, har Hobby til 2024-sæsonen i alt fire serier – Optima OnTour, Optima OnTour Edition, Optima OnTour Alkove og Optima De Luxe –  med 15 forskellige modeller. Optima De Luxe er den mest luksuriøse serie på autocampersiden, mens Optima OnTour sigter på familier og par samt nybegyndere inden for autocamperverdenen.  Endelig har Hobby tre van-serier, hvor kunderne kan vælge mellem serierne Vantana OnTour Edition, Vantana De Luxe og topserien Maxia Van.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her