Hobby, 2017, bedste, bedsteforældre, campingvogne til børnebørnene

Hobby: Bedstes fede campingferie

Tegneblok, billedbog, yatsy og kortspil bliver fundet frem. Det er tid til camping, nærvær og hygge – i bedstes campingvogn!

Plads til børnebørnene
Bedsteforældrene er for alvor begyndt at revolutionere campingferien. De vil nemlig ikke længere være dem, der bliver inviteret med. Nej, de vil invitere! Og det har vist sig i salget af store campingvogne med mange sovepladser.

Lars Eskildsen fra Campex, der repræsenterer mere end 60 forskellige indretninger af campingvogne, fastslår, at de store vogne med dobbeltsenge stadig sælger godt. Men i dag må der gerne være flere faste sengepladser.

– Der er en øget efterspørgsel på køjesenge i campingvognene. Der skal nemlig være plads til børnebørnene, og det understreger tendensen, som viser sig på campingpladserne, siger Lars Eskildsen. 

Image
Hobby, 2017, bedste, bedsteforældre, campingvogne til børnebørnene, plads til børnebørnene

 

Den bedste ferieform
De seneste år har de danske campingpladser alene i juli måned registreret omkring tre millioner overnatninger. I forlængelse af populariteten vil Hobby præsentere køjevogne, der lever op til både børne- og bedstefamiliens ønsker og krav til den bedste ferieform.

Hobby har produceret en ny kampagnevogn, hvor den hjemlige og moderne indretning er gennemgående. Du kan Hobbys modeller hos din campingforhandler eller på Hobbys webside

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her