DCUs nye logo

Her er DCUs nye logo

DCUs logo er blevet redesignet for både at signalere nye tider og understrege, at alle campingformer er velkomne i DCU.

Tekst: Torben Brandt

 

Campingvognen er forsvundet, men ellers ligner det nye DCU-logo til forveksling det gamle – en evolution mere end en revolution.

– Med det nye logo vil vi gerne signalere, at det er nye tider i DCU. Logoet har fået et løft rent grafisk med nogle lidt mørkere farver og en anden og mere moderne skrifttype, men den store forandring er, at campingvognen er væk, siger DCUs landsformand, Anne-Vibeke Isaksen.

– Det betyder på ingen måde, at der ikke er fokus på medlemmer med campingvogn i DCU, men vi har valgt at bruge det internationale symbol for camping for at signalere, at vi i DCU rummer alle former for camping, uanset om det er campingvogne, telte, autocampere, vans, hytter, teltvogne eller glamping. Vi vil gerne favne alle former for camping, uddyber landsformanden. 

 

Naturligt nærvær

Det nye logo prydes af DCUs bogstaver og af teksten ”naturligt nærvær”.

– "Naturligt" henviser til, at vi holder ferie i naturen, og "nærvær" indgår, fordi vi synes, at nærvær er en af de store mangelvarer i det danske samfund. Når de to ord sættes sammen, opnås en dobbeltbetydning, for det, der automatisk sker på camping, er, at man er sammen på den gode måde. Det er det, camping kan, og DCU vil gerne hjælpe ”Familien Danmark” med at skabe et frirum fra hverdagen, forklarer Anne-Vibeke Isaksen.

DCUs logo figurerer mere end 80 forskellige steder – lige fra brevpapir, kuverter, tøj, udstillingsmateriale, flag til skilte på campingpladser og testcentre. Derfor bliver logoet ikke udskiftet i et snuptag, men vil i løbet af 2020 gradvist blive implementeret der, hvor det bruges. Derfor behøver du, kære, opmærksomme læser, ikke at kontakte DCU, når du falder over det gamle logo på hjemmesiden, campingpladserne og andre steder - for det vil uvægerligt ske.

Det er den grafiske virksomhed Bessermachen, der har udarbejdet det nye logo, som er blevet godkendt med fuld opbakning fra såvel DCUs forretningsudvalg som hovedbestyrelse.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her