Henne Strand Camping, international nominering, KCK Innovation Award, øl, special-øl, Lyngbo Ale, campingplads, camping

Henne Strand Camping nomineret for innovativt projekt

Blandt 30.000 campingpladser i Europa var Henne Strand Camping ved Esbjerg blandt de fire finalister, da den hollandske campingorganisation ANWB den 11. januar 2017 overrakte den anerkendte KCK Innovation Award.

Henne Strand Camping har sammen med pladsens gæster udviklet sin helt egen special-øl, Lyngbo Ale. Det innovative, anderledes og helt unikke projekt har nu givet pladsen international anerkendelse. Nomineringen af årets KCK Innovation Award går til campingpladser, der har formået at skabe et unikt innovationsprodukt i den europæiske campingbranche. Henne Strand Camping vandt ikke prisen, men de er stolte over bare at være nomineret: 

- Vi er utrolig stolte og taknemmelige for, at vi blev nomineret - og at vi var blandt finalisterne sammen med tre velkendte pladser i Europa, det er jo helt vildt, siger værtsparret, Tina og Peder Kristensen.

Image
Henne Strand Camping, international nominering, KCK Innovation Award, øl, special-øl, Lyngbo Ale, campingplads, camping

 

Hele pladsens projekt 
Gæsterne har været med gennem hele forløbet, hvilket også var ét af campingparrets kriterier, da de startede projektet sammen med brygmester Mads Jensen fra Ikast Mikrobryg. En håndfuld events blev sat op henover året. Et forløb, der har budt på konkurrencer, smagspanel, afstemninger – og alt i alt et hav af inputs samt nogle succesfulde arrangementer med stor opbakning fra pladsens gæster. 
 

Image
Henne Strand Camping, international nominering, KCK Innovation Award, øl, special-øl, Lyngbo Ale, campingplads, camping


International anerkendelse 
Lanceringen af Henne Strand Campings egen øl, Lyngbo Ale, har været en stor succes, og netop derfor kan Tina og Peder Kristensen nu være stolte over at være blandt Europas fire mest innovative campingpladser. Henne Strand Camping var nomineret sammen med tre andre europæiske campingpladser: Caravan Park Sexten (Esto/Moso, Italien), Camping de Wildhoeve (Emst, Holland) og 50plus Campingpark Fisching (Fisching, Østrig).

Det blev den hollandske plads, Camping de Wildhoeve, der vandt prisen. Henne Strand Camping har tidligere vundet europæisk anerkendelse, da pladsen løb med DCC Europaprisen i 2016. At campingpladsen endnu engang bliver internationalt anerkendt, er bestemt noget, der vækker glæde hos værtsparret:

– Vi har mange udenlandske gæster. Det, at vi endnu engang opnår sådan en fin anerkendelse for vores arbejde, giver forhåbentlig flere campister lyst til at besøge Henne Strand Camping – og Danmark som feriedestination, afslutter det stolte værtspar, Tina og Peder Kristensen.
 

Læs mere om Henne Strand Campings Lyngbo Ale

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her