Familien Blaabjerg i gang med den 25. sæson

Gitte og Per Blaabjerg, der ejer tre campingpladser, fejrer jubilæum i år

Af: Torben Brandt

Gitte og Per Blaabjerg mødte tilfældigvis hinanden på Bøjden Camping i 80’erne. Hvad, ingen af dem vidste på det tidspunkt, var, at det skulle blive startskuddet til et langt parløb såvel professionelt som privat. Begges forældre camperede, og i 1982 købte Pers forældre Bøjden Camping, hvor mødet mellem de to senere fandt sted. I 1992 købte Gitte og Per Blaabjerg en campingplads i Helnæsbugten og døbte den Løgismosestrand Camping. Pladsen var på det tidspunkt slidt godt og grundigt ned, men takket være hårdt og dygtigt arbejde lykkedes det at få den bygget op og tiltrække nye gæster.

Skulle ske noget nyt
11 år og fire børn senere var det tid for parret at prøve noget nyt, og Gitte og Per Blaabjerg overtog Bøjden Camping fra Pers forældre, Kis og Karl Blaabjerg, der gerne ville på pension.  Trods mange forhindringer og bump på vejen lykkedes det i 2005 Gitte og Per Blaabjerg at gøre Bøjden Strandcamping til en femstjernet plads med blandt andet badeland både ude og inde, restaurant, legeland, fire store legepladser og luksus komfortpladser med tv. I dag hedder pladsen CampOne Bøjden Strand og har igennem flere år modtaget den ærefulde hædersbevisning SuperPlatz og efterfølgende også BestCamping af tyske ADAC.

Kendt fra tv
Gitte og Per Blaabjerg blev kendt i det meste af landet, da de i 2006 var med i ”Sommertid” på DR1. I i 2011 deltog de desuden i TV2-serien ”Campisterne”. Parret har løbende udvidet forretningen, og sammen ejer de i dag tre campingpladser. I 2009 blev Grenen Camping erhvervet og derefter Camping Willemoes i Assens, hvilket lagde grundstenene til CampOne. De tre pladser, parret ejer, hedder i dag CampOne Assens Strand, CampOne Bøjden Strand og CampOne Grenen Strand. 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her