Foto: Kirstine Krefeld

Efteråret er tid til fugttest

Både for campingvognen/autocamperen og din pengepung giver det god mening at få foretaget en fugttest nu. Se også her, hvordan en fugttest foregår.

Af redaktionen

Efteråret er over os, og måske har du allerede gjort campingvognen eller autocamperen klar til at blive stillet væk for vinteren, hvis du ikke camperer i årets kolde måneder.

Inden du stiller den væk, kan det anbefales at få foretaget en fugttest, så du har vished for, at vognen er tør. For er den utæt, kan det være problematisk først at opdage det til næste forår, når vognen atter tages i brug.

– Fugt er vognens fjende nummer et, og har man eksempelvis en utæt tagluge eller et vindue, hvor vandet er kommet ind i løbet af sæsonen, er det vigtigt at få opdaget det hurtigt, så vandskaden ikke forværres i løbet af vinteren. Derfor er det en rigtig god ide at få foretaget en fugttest, inden vognen stilles væk, lyder rådet fra teknisk rådgiver i DCU, Stefan Rosendal.

Ved at få foretaget fugttesten i efteråret slipper du samtidig for besværet med at booke plads på dit caravanværksted til foråret, hvor der kan være ventetid, når mange kunder ønsker vognen klargjort umiddelbart inden årets første campingtur.

Derudover er der også en økonomisk fordel ved at bruge DCUs Test- og Servicecentre i lavsæsonen, fordi du som DCU-medlem får hele 15 % rabat på test og service i perioden fra 1. september til 28. februar. I højsæsonen, der går fra 1. marts til 31. august, er rabatten for DCU-medlemmer 5 %.   

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her