DCU samarbejder med Dansk Autocamperforening DACF

Som et led i øget fokus på autocamperferie i Dansk Camping Union er hele tre DCU-campingpladser optaget i DACF’s overnatningsliste, der både er online og fås som app

En stellplads er en parkeringsplads for autocampere, og er især udbredt i Tyskland og Frankrig – bedre kendt som stellplatz. Men der findes rent faktisk mange af disse i Danmark, og for at få et bedre overblik har DACF udviklet en app, hvor du nemt og hurtigt får et overblik over, hvor du finder den nærmeste stellplads i Danmark.

Samtidig kan du se hvilke faciliteter, der er for autocampere på stedet. Om det er en campingplads, parkeringsplads eller en bondegård, samt hvad der findes i området.

De tre nye stellpladser hos DCU er:

DCU-Camping Nærum
DCU-Odense City Camp
DCU-Absalon Copenhagen Camp

- Det er helt naturligt for os, da autocamperferie er en campingferieform i vækst. Det er også derfor vi har tests, nyheder og tips til autocamperfolket i hvert eneste nummer ad Camping-fritid, siger Anne-Vibeke Isaksen, Mediechef hos DCU.

Autocampere er naturligvis velkomne på alle DCU’s campingpladser – også dem, der ikke har stellplads. Så bor man bare inde på selve campingpladsen.