Skraldeindsamling med DCU

Pas på miljøet

DCU indsamler skrald

For andet år i træk arrangeres der affaldsindsamling på alle DCUs 20 campingpladser – og du må hellere end gerne være med på lørdag den 2. april.

Tekst Torben Brandt - Foto Danmarks Naturfredningsforening

Sidste år blev der indsamlet 167.000 kg affald, da frivillige over hele landet gav naturen en hånd i forbindelse med Danmarks Naturfredningsforenings landsdækkende affaldsindsamling.

Samtlige DCUs 20 campingpladser deltog for første gang i indsamlingen sidste år, og det gør de også i år, nærmere bestemt lørdag 2. april, hvor der vil blive indsamlet skrald på og omkring DCUs campingpladser i tidsrummet fra 10-12.

Hvert år har indsamlingen et særligt fokusområde. Sidste år var der særligt fokus på affald fra take away, mens det i år vil være engangsemballage, som ligeledes fylder alt for meget i naturen, når det ikke bliver proppet i affaldsspanden.

Vil I være med?

Hvis du og din familie har lyst til at bidrage til affaldsindsamlingen, bedes du kontakte campingværten på den DCU-campingplads, du bor på, når indsamlingen finder sted. Eller, du kan blot møde op i receptionen.

Sidste år deltog 185.000 indsamlere, hvoraf 148.000 var skole- og institutionsbørn.

 

Find din nærmeste DCU-Campingplads og tilmeld dig her

Billede
Sidste år deltog 185.000 indsamlere, hvoraf 148.000 var skole- og institutionsbørn