Foto: Rasmus Schønning

Dansk Camping Union indgår unikt samarbejde med Pintrip

Danmarks største interesseorganisation for camping indgår et unikt samarbejde med Pintrip, der specialiserer sig i oplevelser med autocampere. Målet er at inspirere til endnu flere gode ture med autocamperen.

Af Redaktionen

I et nyt samarbejde mellem Dansk Camping Union (DCU) og Pintrip får alle 2022-medlemmer af Pintrip 15 procent rabat* på DCUs 20 campingpladser mod fremvisning af et gyldigt medlemskab af Pintrip. Og både DCUs landsformand Anne-Vibeke Isaksen og indehaver af Pintrip, Henriette Rask, er begejstrede for den nye aftale.

- Pintrip har samlet mere end 300 steder i Danmark, som man kan besøge med sin autocamper. Størstedelen af vores udenlandske medlemmer bruger hele paletten af overnatningsmuligheder, når de kører rundt i deres autocamper i Danmark. De blander de forskellige former for overnatning, der findes: De benytter sig både af det, vi tilbyder med Pintrip, lige som de overnatter på campingpladser i hele Danmark. Nu håber vi, at vi også kan få danskernes øjne op for de mange muligheder dén blanding giver. Det har helt klart været en del af inspirationen til at indgå samarbejdet med DCU, siger indehaver af Pintrip, Henriette Rask.

- Pintrip er ikke en konkurrent til campingpladserne, men et supplement. Jeg har selv prøvet det, og det fungerer rigtig godt. Der er ikke to steder, der er ens. Det er noget, der gavner dansk turisme på så mange måder – og som jeg ser det, er det med til at gøre kagen større – ikke tage noget fra nogen, siger DCUs landsformand Anne-Vibeke Isaksen.

Ikke i konkurrence med campingpladserne, men et supplement

Henriette Rask er helt enig med DCU-landsformanden i, at Pintrip netop ikke er i konkurrence med campingpladserne. Tværtimod.

- Dét, vi kan i Pintrip, er at tilbyde gode micro-oplevelser i Danmark. Og vi kan ikke stå alene. Min familie og jeg har selv kørt autocamper i mange år, så vi ved, at det af og til er rart at komme ind på en campingplads, få et ordentligt bad, få strøm og vand på autocamperen, vaske tøj og den slags. Med samarbejdet mellem Pintrip og DCU håber jeg, at dem, der kører autocamper, også får øjnene op for alt det, campingpladserne har at tilbyde, siger Henriette Rask.

Anne-Vibeke Isaksen, der selv har mange års erfaring med at være på farten i en autocamper, håber også, at samarbejdet mellem Pintrip og DCU kan give autocamperfolket lyst til at besøge campingpladserne en gang imellem:

- Man har forskellige behov, når man kører med autocamper. Nogle gange vil man gerne ligge ved en havn andre gange ved en gårdbutik – og nogle gange også på en campingplads. At køre med autocamper er bare en særlig måde at tage af sted på. DCU er til for alle dem, der har lyst til at campere – og dét her er en af de mange muligheder, der er for at komme ud og nyde livet i naturen. DCUs fornemste opgave er at skabe rum for camping i Danmark. Det er også dét, Pintrip gør på en rigtig fin måde, og som også er til fordel for DCUs medlemmer, og derfor er vi meget glade for samarbejdet, siger DCUs landsformand.

- Man skal købe et Pintrip-medlemskab, fordi man er nysgerrig og gerne vil have gode, lokale oplevelser. Fra næste år får Pintrip-medlemmerne også rabat på DCUs campingpladser, så de netop får adgang til alt det gode, campingpladserne har at tilbyde – og på den måde synes jeg, at vi er et godt supplement til hinanden, siger Pintrips Henriette Rask.

*Bemærk: Alle 2022-medlemmer af Pintrip  får 15 procent rabat på DCUs 20 campingpladser mod fremvisning af et gyldigt medlemskab af Pintrip. Denne rabat kan ikke bruges sammen med andre rabataftaler. 

På billedet ses Pintrips Henriette Rask (t.h.) og DCUs landsformand Anne-Vibeke Isaksen.

 

Hvad er Pintrip?

Pintrip er en oplevelsesguide for autocamperentusiaster, og den giver adgang til lokale oplevelser, som du ikke vidste fandtes. Vær gæst på f.eks. vingårde, gårdbutikker, destillerier og små museer og lær de mennesker at kende, som står bag. Nyd lokale specialiteter og lokalt producerede varer. Alle værter er særligt udvalgt af Pintrip, og i guiden har værterne hver deres side, hvor de fortæller om deres sted, så du – alt efter interesse og smag – kan vælge, hvem du har lyst til at besøge.
Med et Pintrip-medlemskab kan du opleve mere end 300 idylliske steder i Danmark, der tilsammen har mere end 750 naturskønne holdepladser, hvor du må opholde dig op til 24 timer.

Se mere på www.pintrip.dk

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her