Holbæk Fjord Camping & Wellness, CampOne Holbæk Fjord, campingplads, Danmark

CampOne kommer til Sjælland

Tre bliver til fire, når CampOne nu indlemmer Holbæk Fjord Camping & Wellness i familien.

– Sjælland here we come. Vi er rigtig stolte og glade for at præsentere vores nye medlem af CampOne-familien, Holbæk Fjord, lød det på CampOne’s Facebook-side, da nyheden om, at CampOne har fået et sjællandsk familiemedlem, blev lanceret. 

Ud over Holbæk Fjord Camping & Wellness består CampOne-sammenslutningen af CampOne Bøjden Strand, CampOne Assens Strand og CampOne Grenen Strand. 

Tidligere FDM-plads
Holbæk Fjord Camping & Wellness har en række feriehuse samt plads til cirka 200 campingvogne og autocampere. Tidligere var det en FDM-plads, men de senere år har den været ejet af ægteparret Anette og Ole Dziegiel, der også fungerede som værtspar i en længere periode, mens FDM havde pladsen. 

Ole Dziegiel ser en række fordele ved, at pladsen nu kommer under CampOne-paraplyen.

– Vi bliver en del af CampOne’s markedsføring, brand og fordelsunivers, hvilket sikrer, at vi er i rigtig godt selskab fremover. Der vil naturligvis ske nogle justeringer hist og her, men grundlæggende har CampOne jo købt os, fordi vi er dem, vi er, så der kommer ikke til at ske revolutioner, siger Ole Dziegiel, der sammen med sin hustru fortsætter som værtspar. 

– CampOne har i forvejen tre gode pladser på Fyn og i Jylland. Vi er super stolte over, at vi nu bliver den første CampOne-campingplads på Sjælland, tilføjer han. 

Både by og natur
Ole Dziegiel peger på nærheden til Holbæk by og den smukke, varierede natur som nogle af campingpladsens store styrker.

– Samtidig ligger vi centralt på Sjælland, vi har gode wellness-forhold, hvor man kan blive forkælet, og vi har en overdækket, opvarmet swimmingpool. Alt i alt betyder det, at vi har en super høj og stabil belægning, uanset om det er godt eller dårligt vejr, siger Ole Dziegiel.  

Spændende aspekter
Bag CampOne-sammenslutningen står ægteparret Gitte og Per Blaabjerg, der i 2016 kunne fejre 25 års jubilæum i campingbranchen. 

Per Blaabjerg siger, at der var fire væsentlige årsager til, at Holbæk Fjord er en interessant plads at få i folden for CampOne. 

– En stor del af vores gæster har haft et ønske om, at vi kunne få noget på Sjælland, men da vi har et koncept om at have bynære pladser, var det ikke så let at finde noget. Da Holbæk så kom i spil, synes vi, at det var et rigtig godt valg, siger Per Blaabjerg.

– Holbæk Fjord er som plads interessant, fordi den både tilbyder wellness- og gourmetophold, ligesom den har specialiseret sig i gode tilbud til handicappede med specialindrettede hytter med elevationssenge og rum til, at man kan have en hjælper med. De aspekter har vi ikke haft tidligere og sammen med beliggenheden på Sjælland, gjorde det pladsen spændende, forklarer Per Blaabjerg.  

Og så han lægger vægt på, at campingpladsen fortsætter i sin vante stil. 

– Vi starter altid en plads op med at se den an, og Holbæk ser ud til at køre rigtig godt, så det er det spor, vi fortsætter i, fastslår Per Blaabjerg. 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her