Bryrup Camping & Resort, camping, idé-café, inspirationsvæg

Campingplads lancerer aktiv idé-café

Bryrup Camping & Resort, nær Silkeborg, tilføjer banebrydende idé-café til sin klare identitet. AKTIV Camp har været en fast del af Bryrup Camping & Resort siden 2012 – og nu står den nye aktiv idé-café klar til, at gæsterne kan få inspiration og et unikt indblik i områdets muligheder.

– Nu kan vi give vores gæster en mere komplet oplevelse, når de ønsker at være aktive på deres ferie. Den nye aktiv idé-café skal netop være omdrejningspunktet for det. Her kan de finde inspiration, få en snak om mulighederne eller måske selv finde lysten til at udforske området, når de ser det store vægkort, fortæller Carsten Andersen, der sammen med sin kone Mette, ejer Bryrup Camping & Resort.  

Bryrup Camping & Resort har bogstaveligt talt stået på hovedet siden Påsken. Den nye aktiv idé-café åbnede nemlig i St. Bededagsferien. Og her slutter det ikke – pladsen har faktisk været igennem en større rokade. Den gamle reception og ligeledes butik er lukket ned, og spillerummet er flyttet – alt sammen med det formål at få flere kvadratmeter til at lave en reception, butik, idé-café og kaffebar under samme tag.

Aktiv idé-café med unikt overblik
– Det har hele tiden været vores tanke at skabe noget unikt og give gæsterne en fed og anderledes oplevelse, når de træder ind ad døren. Vores gæster skal føle sig inspireret – og gerne motiveret, når de ser den nye idé-café, siger Carsten, mens han blandt andet peger på lokalets store vægkort af området.
Bryrup Camping & Resorts nye idé-café er udstyret med et ikke mindre end 3 x 6 m stort vægkort. Vægkortet strækker sig fra Hampen Sø og hele vejen over til Mossø og har en detaljegrad, så gæsterne kan planlægge alternative ruter, finde nye områder, som skal udforskes eller lokalisere ukendte søer til badning, kano og kajak.

Velfortjent pause i Carstens kaffebar
– Er der noget bedre end en god kop kaffe?, spørger Carsten retorisk, inden han fortsætter. – Carstens kaffebar er opstået på grund af vores passion for kaffe. Derfor er det også naturligt for os, at vores gæster skal have muligheden for at få en god kop kaffe – eventuelt imens de bruger idé-caféen, eller når de trænger til en velfortjent pause.

Aktiv ferie på 4-stjernet campingplads
Bryrup Camping & Resort tilbyder en sund og aktiv ferie gennem overskriften AKTIV Camp – bevægelse, sundhed og velvære. Så hvad enten du er til sport, spil eller leg, er der masser af muligheder på Bryrup Camping & Resort nær Silkeborg – også når du bare trænger til at slappe helt af. Pladsen tilbyder overnatning i egen vogn, hytter, udlejningsvogne, familietelte, moderne faciliteter og servicebygninger – og nu også en helt ny aktiv idé-café.

Vil du vide mere…
Så tag et kig på Bryrup Camping & Resort – aktiv idé-café

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her