Camping Aalborg

Campingåret skudt i gang

Årets første campingmesse, Camping Aalborg, fandt sted i weekenden fra 13. til 15. januar. 

Tekst Torben Brandt

Endnu er bommen slået ned for vinteren på mange af landets campingpladser, men campingdrømmene spirer og bobler allerede i masser af campister, og de fik mulighed for at dulme campingabstinenserne, da årets første campingmesse, Camping Aalborg, i weekenden fra 13. til 15. januar blev holdt i nordjyske Gigantium.

Den nordjyske messe, som er den eneste rendyrkede campingmesse i Danmark, plejer at finde sted i lige år, men eftersom corona kom i vejen i 2022, og messen dengang blev aflyst, var den blevet udskudt til januar 2023, og messen vil fremadrettet finde sted hvert andet år i ulige år.
 

Fyrtårn som blikfang

De besøgende i Aalborg kunne lade sig inspirere af et bredt udsnit af campingvogne, autocampere, fortelte, teltvogne, udstyr og campingpladser, hvorimod der næsten ikke var nogen familietelte.

Dansk Camping Union var naturligvis også til stede i Gigantium, hvor campingunionen til lejligheden havde fået produceret et stort fyr, der fungerede som blikfang, og som samtidig skulle minde de besøgende om, at DCU netop har købt Danmarks største campingplads, DCU-Camping Lyngvig ved Hvide Sande, som blandt andet er kendetegnet ved, at der står et smukt fyr tæt på pladsen.

Messen blev i alt besøgt af 11.612 gæster, der fordelte sig med 2.536 om fredagen, 5.556 om lørdagen og 3.520 gæster om søndagen. 

Næste store campingmesse i Danmark er Ferie for Alle i Herning, der finder sted i dagene fra 24. til 26. februar. 

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her