Bestil til sæsonen 2023

Book din campingferie allerede nu

DCU har åbent for bestillinger til 2023-sæsonen.

Hvis du er lidt trist over, at flertallet af de danske campingpladser inden længe lukker for denne sæson, kan du til gengæld glæde dig over, at der dels er flere af DCUs campingpladser, der holder åbent hele året, dels kan du allerede nu booke din campingferie på DCUs campingpladser for 2023. Så har du nu noget at se frem til gennem den lange vinter.

 

Bestil din yndlingsplads

Hvis du booker nu, kan du bestille din yndlingsplads med udsigt over vandet, eller være sikker på, at du kommer til at bo på den matrikel, der ligger tæt på skoven, legepladsen, toiletbygningen, receptionen, eller hvad dine ønsker nu måtte være.

Du kan se priserne på de enkelte campingpladser på dcu.dk, hvor du også kan læse mere om alle de fordele, du får ved at være medlem af DCU – eksempelvis 30 % rabat på overnatningsprisen, børn under 12 år kommer gratis med på camping, og det samme gør din hund.

Du har også adgang til teknisk rådgivning, rabat på test- og service af campingvognen eller autocamperen, og så får du otte udgaver af Camping-fritid, hvor du kan læse stort og småt om den ferieform, som du holder så meget af.

Husk også, at hvis du som DCU-medlem har booket og betalt for et ophold i eget telt eller egen vogn i lavsæsonen, kan du afkorte opholdet og få penge tilbage for den periode, du ikke benytter.

Et familiemedlemskab af DCU koster næste år 520 kr., et medlemskab for enlige eller pensionister koster 395 kr., mens et ungdomsmedlemskab koster 195 kr.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her