Bøsøre Strand Feriepark, camping, campingplads, all-inclusive, Halloween

Bøsøre skræmmer livet af dig

På Bøsøre Strand Feriepark har de, til efterårsferien, udviklet et koncept, der både skræmmer børnene med masser af uhyggelig hygge, samt sørger for de helt rigtige rammer, hvor man samtidig kan slappe af i naturskønne oplevelser.

– Vi synes, at vi har fundet en helt rigtig sammensætning til en god ferie, udtaler campingmutter Helle Ålkjær. Og lejrchef Michael Gregersen supplerer:
 – Vi har gennem årene udviklet en campingplads, der dækker de flestes behov. Med det ustadige vejr i Danmark er det selvfølgelig et stort aktiv med vores indendørs tropiske badeland.

Billede
Bøsøre Strand Feriepark, camping, campingplads, all-inclusive, Halloween

 

Men pladsen har også fundet ud af, at der skal endnu mere til for at underholde børnene, så i alle børnenes ferier tilbydes der et utal af arrangementer. Helt specielt for efterårsferien er temaet selvfølgelig Halloween. Her kan både voksne og børn underholde sig med loppemarked i kostalden, banko og spas i badeland. Desuden har pladsen også en restaurant, kaldet Eventyrkroen, hvor de er vært for et lækkert måltid mad.

– Et af højdepunkterne er vores uhyggelige natteløb, her får vi virkelig skræmt både voksne og børn. Så meget, så de kommer igen, griner Helle Ålkjær.

Læs mere om Bøsøre Strand Feriepark