Indehavere af Bijé fritid & camping til jubilæum

Bijé: Vi er klar til at åbne på en græsplæne

Bijé Fritid & Camping i Helsinge er erklæret konkurs og forhandler i øjeblikket med kurator om en fremtidig løsning. Men Bijé vil også eksistere fremover, fastslår ejer Jesper Behrensdorff.

En af landets store campingforhandlere, Bijé Fritid & Camping i Helsinge, blev 27. januar erklæret konkurs som følge af en milliongæld til virksomhedens bank gennem 12 år, Handelsbanken. Gælden vurderes at være på cirka 20 mio. kr.

Bijé, der har været i campingbranchen i 34 år, bekræfter konkursen på sin hjemmeside.

– Bijé Fritid & Camping har været på en fantastisk rejse med en masse tilfredse kunder, som vi møder år efter år og dygtige medarbejdere og samarbejdspartere i det daglige. Men ikke alt har været positivt. Vi har også drevet virksomhed gennem 10 svære år med finanskrise og tilbageholdenhed i det private forbrug, som har belastet mange virksomheder, også vores, skriver Bijé.

Håber at blive

Forretningen er stadig åben, selvom virksomheden og kurator i øjeblikket forhandler om en fremtidig løsning. Imens er de 20 ansatte sendt hjem, men Jesper Behrensdorff håber, at der også i fremtiden vil være 20 ansatte i de nuværende lokaler. 

– Vi arbejder benhårdt på, at der også fremover er 20 ansatte her i virksomheden, og at vi kan blive i vores nuværende lokaler på Bomose Alle. Vi har mødt kolossal stor opbakning fra både kunder og lokalsamfundet, så Birgit (medindehaver og hustru, Birgit Behrensdorff, red.) og jeg er fast besluttet på, at vi kæmper videre. Vi vil helst blive her, men om vi så skal begynde forfra på en græsplæne, så gør vi det, fastslår Jesper Behrensdorff.

– Vi har skrevet ud til alle de kunder, som har ordrer til levering her til foråret, og vi arbejder hårdt på, at ingen kunder kommer i klemme. Vi vil ikke starte op på et nyt grundlag, hvis tingene ikke er 110 procent i orden, tilføjer han. 

Der forventes at være en afklaring på fremtiden i løbet af denne uge eller i begyndelsen af uge syv.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her