Air-In, telt, lufttelt, dwt

Air-In-telte fra dwt – hvis det skal gå hurtigt

dwt-telte har en passende Air-In-model til stort set alle ønsker og behov.

Luft er let, det ved enhver. Så hvorfor gøre det sværere end nødvendigt at konstruere et telt? Air-In-teltene fra dwt er lette telte – både når det gælder vægt og opsætning. På den måde passer Air-In-modellerne perfekt til de korte ture.

Air-In-princippet er lige så praktisk, som det er enkelt: Teltdugen har integrerede luftkamre af kunststof, som fyldes ved hjælp af en dobbeltvirkende luftpumpe. Teltets skelet står lynhurtigt klart. Opsætningen af de forskellige modeller tager maksimalt 10 til 15 minutter og kan uden problemer klares af en enkelt person. Flere fordele: Luftkamrene gør de ellers så populære stænger stort set overflødige. Det betyder lavere pakvolumen, mindre transportmasse og lavere teltvægt.

Air-In-systemet kan anvendes til forskellige telttyper: Uanset om det er som fritstående teltmodel i en campingbus, som indtrukket model i campingvognens tætningsskinne eller i markisenoten i en campingvogn eller autocamper – dwt har en passende Air-In-model til ethvert behov.

Så let er det: Opsætningsvideoer for model Garda Air til campingvogne og autocampere
 

Image
dwt-telt, teltudstyr, udstyr, camping, campingudstyr


 

Forvandlingskunstneren Flair Vario Modul II: Fra soltag til telt
Med modulsystem, så det lynhurtigt bliver til et let rejsetelt.

Solsejl er det perfekte tilbehør til korte ture: Det er lynhurtigt sat op og garanterer en skyggefuld plads i læ for den bagende sol. Flair Vario Modul II fra dwt-Zelte kan dog meget mere, for producenten fra Baunatal har udviklet dette solsejl som et modulsystem. Med sidevægge, forvæg og stænger som tilbehør kan Flair Vario Modul II takket være modulsystemet forvandles fra solsejl til læskærm og endda til et let rejsetelt.

Systemet er superenkelt: De enkelte segmenter forbindes sikkert med basismodulet ved hjælp af kraftige lynlåse. Ved hjælp af ekstra sidevægge forvandler autocamperen solsejlet til læskærm. Du kan vælge mellem to versioner: Modellen "Color" fås i blå, gul eller grå med stort folievindue. Modellen "Fresh" med moskitonet og vinduesafdækning anbefales især, hvis der også bruges forvæg, og Flair Vario Modul II forvandles til et let rejsetelt. I dette tilfælde sørger "Fresh"-versionerne for optimal udluftning på tværs.

Let og enkel opsætning. Fås i flere størrelser
Et valgfrit tagopspændingsværktøj understøtter basismodulet i tagfladen under udspændingen. I forbindelse med udvidelsen til telt fås to forskellige stangmodeller af enten stål eller aluminium som tilbehør. De nødvendige hulsømme til gavlstængerne er allerede som standard syet ind i basismodulet. Det samme gælder for en ekstra tætningsliste i taget i forbindelse med skrueløse vægøskner (Vario-Clips), der ligeledes kan bestilles som ekstraudstyr.

Stoffet til taget og vægdelene er af Trailtex. Det lette materiale garanterer let håndtering og uproblematisk opsætning. Leverancen omfatter et basismodul, barduner, trådpløkker og U-pløkker. Tagets dybde er 240 centimeter. Flair Vario Modul II fås i forskellige størrelser.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her