Østsjællands Camping Center, campingjubilæum, jubilæum

40 års jubilæum hos Østsjællands Camping Center

40 spændende campingår er gået, siden Tommy og Karin slog dørene op til Østsjællands Camping Center i Solrød Strand den 15. januar 1977. Det fejres med et par festlige jubilæumsdage i weekenden.

I weekenden 14.-15. januar fra kl. 10-16 bugner butikken af 40 fantastiske jubilæumstilbud med op til 40 %. 

Sortimentet har udviklet sig gennem tiden, men Østsjællands Camping Center har lige fra begyndelsen forhandlet de tyske kvalitetsvogne fra LMC, og er således en af de ældste LMC-forhandlere i Europa. 

Jubilæet markerer således også et 40 årigt langt samarbejde med LMC-fabrikken i Sassenberg, og i den anledning kan man spare hele 40 % på to særlige LMC-jubilæumsudstyrspakker ved bestilling af ny LMC-campingvogn i januar – en til sommercampere med bl.a. klimaanlæg og en til helårscampister med bl.a. Alde Vinterpakke.

Der vil være præsentation af den elegante specielmodel LMC VIP 695 med fritstående dobbeltseng, foruden at der naturligvis også kan opleves 2017-nyheder fra Knaus og T@b. DWT-fortelte kommer og præsenterer et par af deres nyheder inden for standby-telte, lufttelte og traditionelle fortelte.  Dansk Caravan Klub kommer og fortæller om deres hyggelige ture. Derudover kan det nye nyeste nye inden for lufttelte fra Kampa opleves, foruden naturligvis de klassiske telte fra Isabella.

Image
Østsjællands Camping Center, campingjubilæum, jubilæum


Østsjællands Camping Center lå oprindelig på Engvangen i Solrød, men i 1984 flyttede forretningen til de nuværende og større lokaler på Jersie Strandvej 88 i Solrød, hvor der i dag er otte fuldtidsansatte. Østsjællands Camping Center er en familiedrevet forretning, som brænder for den frihed og de mange glæder og oplevelser, som campinglivet giver. I butikken er alle medarbejdere selv aktive campister, som camperer året rundt.

Østsjællands Camping Center har gennem mange år arrangeret vinterture til Østrig for kunder, der drømmer om at opleve det hyggelige ved vintercamping i flotte snelandskaber. I anledning af Østsjællands Camping Centers 40 års jubilæum arrangeres en 40 års jubilæums vinterrallytur i uge 9 til Sportscamp Woferlgut i Bruck ved Zell am See. 

Yderligere oplysninger om jubilæet kan ses på Østsjællands Camping Centers hjemmeside

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her