vintercamping, vinterting, vintergrej, campinggrej, campingudstyr til vinter

10 ting til vintercamping

Vintercamping er både hygge i campingvognen med varm kakao og en god bog, men også fugt i forteltet, og måske hvis du er heldig en halv meter sne på taget. Det hele følger med, og her er 10 ting, der kan lette din ferie.

Tekst & foto Anne-Vibeke Isaksen

Rustfri termoflaske
En tur i det fri betyder ikke nødvendigvis kold kaffe. Halvliters termoflaske i rustfri stål holder de varme sager varme. Fås i tre forskellige farver. Set hos KG Camping. Pris 89 kr.

Image
Termoflasker

 

Hold dig varm
Klæd dig på i flere lag og hold varmen til vinter med Isabellas Outdoor Life-dunjakke, der både er vandafvisende og sikrer dig god åndbarhed. Fås hos alle Isabella-forhandlere. Pris 1.099 kr. (damemodel) og 1.199 kr. (herremodel).

Image
vinterjakke, jakke, Isabella tøjkollektion

 

Varme fødder
Astro foil-aluminiumsmåtte er et godt isoleringsredskab til camping. Astro foil bruges under tæppet og sikrer, at der ikke er fugtgennemtrængning igennem gulvet. Derudover isolerer det mod kulden, der trænger op fra jorden og forbedrer samtidig komforten. Fås hos alle forhandlere af Kampa-produkter. Pris pr. meter 74,95 kr.

Image
Astro foil, aluminiumsmåtte, campingudstyr

 

Væk med sneen
Den bedste måde at få sne på campingvognen ned på jorden er med en stor blød autobørste. F.eks. denne model fra Vikan. Set hos KG Camping. Pris 298 kr.

Image
Stor, blød autobørste, fjern sne

 

Den store næse
Næsen er kold, og næsehjulet kæmper i den bløde jord eller dybe sne. Med det store luftnæsehjul fra AL-KO undgår du at synke i. Forskellige størrelser. Fås hos alle forhandlere med AL-KO-tilbehør. Pris ca. 399 kr.

Image
luftnæsehjul fra AL-KO, næsehjul, campingudstyr

 

Wecamp-varmeovn
På gode vinterdage kan forteltet sagtens bruges til en frokost, og især hvis du også har en gasvarmeovn tændt. Denne model fra Wecamp vejer 4,5 kg og måler 38 x 24 x 39 cm. Væltesikring. Fås hos alle Wecamp-forhandlere. Pris 699 kr.

Image
Wecamp-varmeovn, varmeovn

 

Hyggebelysning
Den mørke tid kan i den grad piftes op med en lyskæde. F.eks. 12 m LED, der kan monteres på forteltet eller i teltskinnen. Vejledende pris 175 kr. (Der findes mange varianter og dermed priser).

Image
LED-lyd, hyggelys, belysning

 

Transportabel varme
Smart varmer fra Kampa, som ikke blot har et lækkert design, den er også brugervenlig. Den kører på 220 V. Måler 40 x 40 cm. Fås hos alle Kampa-forhandlere. Pris 318 kr. 

Image
Transportabel varme, Kampa, varmer

 

Sikre stearinlys
DAY LED-stearinlys fås i flere størrelser, og er det tætteste du kan komme på et rigtigt stearinlys uden at skulle have levende lys i campingvognen, autocamperen eller (for)teltet. Denne model måler 15 cm. Set hos KG Camping. Pris 39 kr.

Image
DAY LED stearinlys, lys

 

Mad skal der til
Grillen har de fleste med på camping, og den kan sagtens bruges året rundt. Dette lille ketchup-, sennep- og remouladesæt er godt at have lige ved hånden, så den lune grillpølse kan nydes i det kolde vejr. Pris 59 kr.
 

Image
ketchup-, sennep- og remouladesæt

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her