10 ting til teltturen

På teltturen gælder det om at have et udstyr, der hverken vejer eller fylder for meget, for det almindelige er, at i sidste ende bliver hver kvadratcentimeter af bagagerummet udnyttet til det yderste. Her kan du se et udvalg, der kan købes hos de fleste campingforhandlere

Af: Ejvind Rasmussen

Smartphone og anden uundværlig elektronik skal selvfølgelig med på turen. Denne fikse taske kan være en god hjælp til at holde orden på tingene.
Pris 170 kr.

Et lille bord i aluminium, der hurtigt og let foldes ud, kan være en god hjælp, så man har et sted at sætte krus mv. I sammenfoldet stand måler det 46 x 6 x 6 cm. Vægt 0,9 kg.
Pris 139 kr.

Image
Smart foldestol - fremstillet af polyester. Den vejer kun 0,8 kg, og måler i sammenklappet stand 40 x 40 x 8 cm.
Pris 180 kr. 

Opvaskebørste kombineret med opvaskemiddel, så man ikke behøver at slæbe en hel flaske med op i campingpladsens køkken. Man har som regel nok i forvejen.
Pris 45 kr.

En multilampe, der både kan stå, hænge, og drejes i alle retninger, kan der altid blive brug for. På to AAA-batterier kan den lyse i 16 timer. Lyset kan justeres som vidvinkel, spot og derimellem.
Pris 50 kr.

 

 

En lang række husgeråd fylder forholdsvis meget i feriebagagen, men der findes en solid klap-sammenserie bestående af balje, kedel, skåle, kopper mv., som med et enkelt tag kan klappes sammen og på den måde fylde langt mindre.
Den viste kedel koster 300 kr.

Image

Til at holde madvarerne friske er det bedste selvfølgelig en regulær køleboks til 12/230 volt. En isoleret køletaske kan også være en god løsning. Den her viste har en række sidelommer og lomme til køleelement. Har man ikke mulighed for at få køleelementet nedfrosset, klarer man sig langt hen ad vejen ved hver morgen at købe nedkølede drikkevarer, har overtegnede erfaret.
Pris 190 kr.

De skarpe knive kan være irriterende på teltturen, men der findes en serie, hvor knivbladet er beskyttet af en dertil hørende skede – og så er problemet jo løst. I øvrigt også en god løsning til campingvogne og autocampere, hvor bestikskuffens rum ofte er for korte til de lange redskaber.
Pris 134 kr.

Det er hyggeligt at grille på teltturen, men ofte optager en grill meget plads i bagagerummet. Den viste klapsammen-grill, står stabilt og fylder i sammenklappet stand 30 x 23 x 4 cm.
Pris 240 kr.  

 

Image
Alle får brug for at kunne koge en kedel vand, og på markedet findes et meget stort udvalg af brændere, lige fra små klapsammen-gasbrændere til hele komfurer.

Det her viste står stabilt, gasflammen er let at regulere, og man kan have det antal gasdåser med hjemmefra, som man regner med at få brug for.

I øvrigt også meget anvendeligt i campingvognens fortelt, så man undgår at brase inden døre.
Pris 140 kr.

Se flere artikler om fortelte

 

Find nærmeste forhandler

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her