Bornholms Middelaldercenter

10 % rabat

Adresse
Bornholms Middelaldercenter
Stangevej 1, Østerlars
3760 Gudhjem
Tlf. 56 49 83 19
Info
10 % rabat
Annonce

Bornholms Middelaldercenter, Østerlars/Gudhjem 

På Bornholms Middelaldercenter venter der et hav af sjove oplevelser. Besøg den overdådige stormandsgård eller det fattige bondehus. Mød middelalderens folk, lær de gamle håndværk, vær med til kanonaffyring, tag en tur i gabestokken, eller prøv ridderens rustning og adelsdamens kjole. 

Glem alt om de støvede historiebøger og rejs selv tilbage til middelalderen. 

Uanset hvornår du besøger Middelaldercenteret, er der noget at lave. Uden for skolernes ferier er der et fast program med guidet tur, kanonaffyring og bueskydning - foruden alle de andre aktiviteter, du kan prøve selv. I påske, sommerferie og efterårsferie vækkes middelalderen til live med stormænd, håndværkere, bønder, gejstlige og soldater, som hellere end gerne fortæller om deres liv i det 14. århundrede. Hver dag i juli sommerferien er der teater eller fortællinger fra scenen i landsbyen, og i uge 29 holder vi træf, hvor gøglere, musikere, skidt- og godtfolk bebor centeret i ægte markedsstemning.

Det er også i sommerferien at du kan opleve vores sørøverplads og lege dig ind i livet som Sørøver i Østersøen i den turbulente middelalder. 

I Middelaldercenterets kiosk kan der også købes billetter til guidede ture på Hammershus med 25 % rabat. Glæd jer til en eventyrlig oplevelse! 

Husk dit medlemskort! 

Vil I opleve flere dages middelalder ude på øen i eget tempo, kan I downloade vores eventyr-mission til familiens mindste (Bornholms Beskyttere, 89 kr) eller tag på skattejagt rundt på hele øen i søgen efter Eskilds Testamente. Rabataftalen gælder ikke disse 2 produkter.

Besøg Bornholms Middelaldercenter

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her