Pressefoto: Iwan Baan

M/S Museet for Søfart i Helsingør

25 % rabat

Adresse
M/S Museet for Søfart
Ny Kronborgvej 1
3000 Helsingør
Tlf. 49 21 06 85
Info
25 % rabat
Annonce

M/S Museet for Søfart er fuld af eventyr, oplevelser og sjasksjove aktiviteter for hele familien. De har bassin i dokken, nyheder i Sømandsværkstedet og udstillinger i børnehøjde. Byg din egen hjuldamper og søsæt den i sjaskebassinet i dokken. Lav et magisk drømmeakvarium, der lyser i mørke. Du kan også tage familien med ombord i ’DRØMMESKIBET’ - M/S Museet for Søfarts store legeunivers for børn og legesyge voksne. I kan også battle i sømandskaraoke og køre ræs i dokken på museets specialdesignede rumpejoller - en slags gokarts med sejl, der kører, når du vrikker med rumpen.

Man kan også tage bedsteforældrene med til fotosalonen BETTE MATROS om dengang mange danske børn gik på danseskole eller til fotografen i matrostøj. Få alle historierne fra bedstefars barndom – og tage en matros-selfie.

Familier med større børn kan gå på opdagelse i et magisk undervandslandskab af kæmpestore koraller og fantasifulde kreationer i den anmelderroste særudstilling ’OCEANISTA - Havet & moden gennem 100 år’. Se bl.a. en søslangekjole og et stykke tatoveret hud fra en død sømand.

M/S Museet for Søfart fortæller historien om Danmark som en af verdens førende søfartsnationer på stemningsfuld og dramatisk vis i prisvindende rammer skabt af BIG – Bjarke Ingels Group.

Åbningstider og entrépriser 

Husk dit DCU-medlemskort. Rabatten gælder for entrebillet for kortholder + en voksen.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her