Enduro mover modtager ikke signal

Jens-Jørgen Klausen
12.05.2018 22:01

Hej vi har en ældre Enduro mover vi selv har importeret, den har virket perfekt og sidder nu på vores 3 CV, men efter vinteren vil den ikke “klikke” når vi tænder fjernbetjeningen, der er strøm til både mover og på fjern betjeningen, jeg har en mistanke om et relæ, men har ikke selv forstand på svagstrøm, vi bor i Næstved, er der nogen der har et godt råd?

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 1

Flemming Udbjørg
13.05.2018 07:55

Der var engang for længe siden .....

- hvor jeg havde samme problem med en Enduro mover. Det er vel 6-7 år siden.

Jeg kunne ikke få styreboksen til at tænde og skabe forbindelse til fjernbetjeningen. Alt blev gennemmålt - uden at løsningen blev fundet, og brugervejledningen var ikke den store hjælp, så det var i sidste ende bare et spørgsmål om at forsøge sig frem.

På styreboksen sidder der i siden en meget lille sort knap, som jeg bare forsøgte mig med at trykke på, mens fjernbetjeningen var tændt - og så begyndte lampen på styreboksen at blinke rødt. Da den havde blinket sådan i vel 10-15-20 sekunder trykkede jeg igen på sort knap på styreboksen (kunne det blive værre end at den ikke virkede?) - og så virkede det hele pludselig som det skulle.

Styreboks og resten af moveren opførte sig eksemplarisk i de næste 4 år, indtil jeg solgte vognen. Vi var meget tilfredse med Enduroen - men var da lidt bekymrede, da den havde fået nykker. Men det løste sig.

Her er en liste over indlæg om bl.a. Enduro-problemer. Måske der også er hjælp her:

https://www.google.dk/search?q=enduro+mover+mangler+forbindelse&oq=endur...

Håber, at der løser sig.

/Flemming U