Regulering af brusere

Walter Schreyer
27.06.2019 17:26

Lige hjemkommet fra to dejlige ophold på DCU Kollund og DCU Viborg Sø camping har jeg undret mig over, at man fra DCUs side holder fast i, at temperaturen i bruserne ( næsten) ikke kan reguleres. På DCU Kollund kunne man regulere varmen op til den af pladsen indstillede " kropstemperatur" og i Viborg var der bare en knap man kunne trykke på, og som gav vand i "kropstemperatur". Vi camperer mest i udlandet, med kommer dog også på danske pladser og jeg finder ikke, at en forud indstillet temperatur på brusevandet bør være standard i 2019.

Ellers to fine pladser, velplejede og af rimelig standard. Den udprægede brug af Harald Nyborg presenninger som underlag under fortelttæppet er det nok svær at gøre noget ved her til lands. Det ville ikke gå i Ribeauville, på Pierre de Coubertin, he he

vh

Walter

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 2

Bjarne Gunthel
29.06.2019 10:15

Harald Nyborg presenninger

Det er vel noget den enkelte afgøre Bruger selv fra hjem og fix
Hilsen Bjarne

Walter Schreyer
29.06.2019 16:20

Jeg mener ikke noget nedsættende om HN presenninger. Problemet er alene, at græsset bliver ødelagt af presenninger, så der først er smattede græsstykker og derefter bare pletter, der hvor forteltet har stået. Brugen af presenninger burde ikke være tilladt på DCU padser. Man kan bruge ground-cover i stedet for.

vh