prøv aarø camping det er et besøg værd

Poul Pelle
24.05.2018 06:50

Jeg skal besøg Aarø camping for 8 gang i år. Det er altid hyggeligt at kommer på pladsen derfor vil jeg indstille Aarø camping til at få DCU prisen for Danmarks bedste Campingplads

Jeg vil gene fortælle om hvor jeg er hvert år. Første weekend i juli, Ret og sagt første lørdag i juli, er jeg på Aarø Camping ved Aarøsund til Musikfestival. Det første Irsk/Skotsk festival vi var med til i år 2013. Jeg synes det er alletides.

Jeg er der hvert år sammen med min kæreste. Det er 8. gang i år vi skal afsted til musikfesteval, og 6. gang i år vi er på selve pladsen.
Det er super dejligt musik ved festivalen.
Det er altid hyggeligt på Aarø camping, vi nyder at være på plads sammen med mange af dem vi kender. Lejrchefen er meget hjælpsom. Min kæreste og jeg er udviklingshæmmet, & derfor er vi glade for at det er en handicapvenligeplads. Det er også en af grundene til at vi kommer på pladsen hvert år. Jeg bestiller hytte hvert år

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 2

Allan Schmidt
10.07.2018 14:57

Handicapvenlig ?

Vi var på Årø camping til musikfestival i år og jeg må give Poul Pelle ret en rigtig god festival og da må man rose Lejerchefen og hans stab for et kæmpe arbejde,men der er et stort men og det er overhovedet ikke handicapvenlig ,når man skal på toilettet og ikke kan bruge det almindelig på grund af handicap,og er nød til at bruge det toilet som skulle være handicapvenlig måtte man lige betale 25kr for at komme ind så om vi kommer til festival igen tror jeg ikke,så skal der være mere styr på toilet forholdene det var ikke godt.

Nis Andersen
10.07.2018 17:19

Aarø camping

Så lav en anmeldelse på Google, det virker.