På tur i Danmark

Erik Stig Pedersen
12.05.2015 13:46

Så har vi været på en lille tur til Kollund og Blåvand.

Har du lyst til at kigge med er du velkommen på www.es-ferier.dk

Hilsen Erik

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 10

Joan Petersen
12.05.2015 18:57

Hej Erik

Smukke fotos fra dejlige Danmark.

Ribe vil jeg gerne til på et tidspunkt. Det er lige præcis lidt for langt til en weekendtur, men en skønne dag........ :-)

Vestkysten er altid flot i al slags vejr, hvad enten det er nord eller syd.

Venlig hilsen Joan

Kurt B. Andersen
12.05.2015 22:33

For lille skrift

Som sædvanlig fine beskrivelser fra Jer, men teksten under billederne er alt for lille. Det er desværre nærmest umuligt at læse, hvad der står.

Erik Stig Pedersen
13.05.2015 10:18

Blåvand

Hej Joan

Ja, der er rigtig dejligt ved den jyske vestkyst hele vejen op til Skagen

Kurt

Jeg ved ikke rigtig hvad der sker, nu har jeg prøvet med en anden og større skrift, men den bliver ikke som jeg skriver den, men jeg håber at du kan læse den nu.

Erik Stig Pedersen
13.05.2015 10:19

Blåvand

Hej Joan

Ja, der er rigtig dejligt ved den jyske vestkyst hele vejen op til Skagen

Kurt

Jeg ved ikke rigtig hvad der sker, nu har jeg prøvet med en anden og større skrift, men den bliver ikke som jeg skriver den, men jeg håber at du kan læse den nu.

Hilsen

Erik

Kurt B. Andersen
14.05.2015 00:43

Stadig problem

Skriften er muligt blevet lidt større, men ikke meget, og for mig meget lidt læsevenlig.
Du har jo skiftet til en anden slags font, end du normalt bruger, så derfor kan det være nødvendigt, at vælge en meget større font, end hvis man f.eks. bruger arial eller times new roman.
Især de fonte der forsøger at ligne håndskrift (som den du bruger nu) skal ofte sættes til en meget større størrelse, for at være læsbar.
Jeg ved ikke, om det også har noget at gøre med, at jeg bruger hd som skærmopløsning, mens hvis du bruger en lavere skærmopløsning, hvorved det virker større hos dig.
Men jeg prøvede lige at sætte skærmopløsningen ned, og synes stadig ikke den er let at læse. Skriften er jo flot - men for mig er det en underskrift font, ej en til brødtekst.
Men smag og behag :-)
Jeg prøvede lige at finde nogle skrifter i Word, som ligner dem du har dels som forklaring på turen og dem du har under billederne.
Det viste, at hvis den tekst du har i starten f.eks. har en højde på 13, så skal den tekst du har under billederne være 26, før bogstaverne vil se lige store ud, og så begynde det at blive læsbart. Problemet er nok, at f.eks. et a kun fylder en tredjedel i højden i forhold til et k og derved bliver de små bogstaver meget små i forhold til de store.

Ove Thomas Østerby
14.05.2015 05:49

På tur i Danmark

På min pc'er virker det perfekt, flotte billeder og pænt stor tekst. Jeg har kørt over slusen i Hvide Sande mange gange hvor der er fyldt med lystfiskere, der står at fiske efter sild sammen med at der ligger en fem, seks sæler ned i vandet og æder sig mæt i sild, et skønt syn

Hilsen Ove Thomas.

Kurt B. Andersen
15.05.2015 00:28

Mærkeligt

Da Ove Thomas ikke har problemer, prøvede jeg lige lidt forskelligt.
Hvis jeg ser din side i Firefox eller Chrome er teksten under billederne helt ok og identiske med dem, som er på dine andre rejser.
Når jeg ser den via Internet Explorer, er det at jeg ser teksten som noget helt andet. Men kun lige denne rejse, ej de andre. Så det er måske hos mig, at der er noget galt - selv om jeg ikke fatter, hvorfor kun lige denne rejse er anderledes.
Jeg vedhæfter lige et skærmdump for at vise, hvordan det ser ud hos mig i IE.
Så er det nok nemmere at forstå, hvad det er jeg vrøvler om :-)

Kurt B. Andersen
15.05.2015 00:32

Firefox

Sådan ser jeg det i Firefox og Chrome

Joan Petersen
15.05.2015 09:25

Hej

Jeg benytter IE og der ser det ud som på Kurts nederste billede - og det gjorde det også på arbejde, hvor jeg benytter Crome.

Det er lidt sært. Men jeg har i hvert fald ingen problemer med at se tekst nogle steder.

Venlig hilsen Joan

15.05.2015 20:09

problematisk

For det første, jeg ser Eriks side med den af ham anvendte skrift. Jeg bruger Opera som Standardbrowser til visse ting som Bank og Webmail, bruger jeg Firefox. MS Explorer synes jeg er noget junk.

Kurt er imidlertid på sporet af problemet. Jeg kan sige, at det er næsten umuligt at få set tekster som en webmaster har lavet. Det skyldes at browserne ikke opfatter skrifterne ens og oven i købet er dette afhængigt af hvilket styresystem man bruger og hvilken PC type man anvender. Her er et link, der belyser problemet.
https://www.siteground.com/kb/why_does_my_website_look_different_on_diff...
Jeg har opgivet at gøre noget ved problemet, tiden rækker simpelthen ikke. På www.campisternes-rejseportal.eu bruger Arial Unicode, det er mit indtryk at de fleste kan se denne skrift.
Med dette in mente vil jeg mene, at man skal holde sig væk fra fancy skrifter. Jeg holder mest af Arial-familien (som også hedder helvetika), fordi den er gennemprøvet gennem 700 år i bogtrykkernes verden. Times er også fin, men jeg synes ikke den er særlig velegnet til netbrug. Både Times og Arial har et stort udvalg af muligheder f.eks. som kursiv (skråskrift), Fed, ekstra fed og tynd.

Fin beretning fra Danmark, Erik.