Har Søren Dahlin forladt DCU ?

Erik Pedersen
01.06.2016 12:36

Hørte et rygte i går om, at Søren Dahlin har forladt DCU.
Jeg har netop tjekket siden med DCU's medarbejdere, han er der ikke....

Har der været skrevet noget om det i 'nyheder' eller i bladet ?
Jeg kan have overset det...

Kan se på Linked-in, at Søren Dahlin søger nye udfordringer, efter 8 år og 3 mdr. i DCU. (ansat feb. 2008 til april 2016)

Jeg mener at Søren Dahlin har været en god og meget loyal medarbejder for DCU.
Derfor undrer det mig meget at han er stoppet, og endnu mere at det sker i total tavshed.
Bør medlemmerne ikke orienteres om at en så central leder forlader sit job ?

Jeg vil gerne vide om Sørens opsigelse eller fyring har noget at gøre med hvilken linje DCU har / skal have/ gå i ?

https://dk.linkedin.com/in/s%C3%B8ren-dahlin-23213011b

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 12

01.06.2016 16:10

Hvorfor?

Har længe undret mig over at Søren Dahlin som var et frisk og tiltrængt pust ikke længere kom til orde i DCU. Håber ikke han er blevet "gået" af nogen i Ledelsen.
Venter spændt på udtalelser om hvorfor han ikke længere er campingchef.

Erik Pedersen
02.06.2016 10:52

tavshed

Tavsheden her på tråden tyder på, at ingen ved noget....

02.06.2016 13:14

DCU Redaktion

Erik Pedersen
02.06.2016 18:52

Viktoria Lindyner har også forladt DCU

Rygtet siger, at også Kontorchef Viktoria Lindtner har forladt DCU, kan dette også bekræftes.

V.L's arbejdsopgaver skule ifølge dette opslag være PERSONALE og JURA

http://www.icamp.dk/tema/hererdcusnyekontorchef.html

Har DCU et problem ?

Knud Hansen
02.06.2016 19:25

Måske er der kommet nye koste ind i huset :-I

02.06.2016 20:55

DCU Redaktion

Peter Jentoft Ebdrup
03.06.2016 11:31

Interne personalesager

Hvis der er tale om interne personalesager, så kommer det ikke andre ved.

Hvis der er tale om forhold, som kommer andre ved, så kommer der vel en orientering på et tidspunkt.

03.06.2016 13:14

personalesager

Ærlig talt
Hvis to ledende medarbejdre forlader sit job. sker der sædvanligvis en orientering om dette til kunderne . (I dette tilfælde medlemmerne.) Sædvanligvis venter man ikke med meddele det når først forespørgsel fra medlemmerne fremkommer.

Har der været uoveensstemmelser mellem parterne taler man derfor officielt om "at man fratræder efter Gensidige aftaler"eller en eller anden grund

Som sagen foreligger må man derfor som menigt medlem undre sig, over en ledelse som ikke rigtigt kender sin forpligtigelse overfor sine medlemmer.

Erik Pedersen
03.06.2016 15:53

Personalesager ?

Enig Kjeld.

Synes ikke at det vil være acceptabelt at vælge den forklaring, så er det kun for at skjule en anden og måske mere alvorlig sandhed.

Her er der tale om en direktør, Campingchef og en Vicedirektør, juris og ansvarlig for netop personalet. Den ene efter 8 års ansættelse...

Håber at der der er nogen i DCU's resterende ledelse som husker på, at det er medlemmerne der lønner JER. I arbejder for OS, DCU's medlemmer..... Vi er IKKE ligegyldige, selv om vi for mange år siden blev kørt ud på et sidespor.... og måske kun opfattes som 'et nødvendigt onde'.

Erik Pedersen
08.06.2016 16:21

Seneste nyt - Magacin.dk/Camping

DCU om opsigelserne
DCU fortæller, hvordan de har oplevet og taklet de 2 direktøres pludselige opsigelser

Af Ole Mose
7/6-2016 kl. 12:50 Nyheder

MagaCin.dk har været i kontakt med Ansvarshavende chefredaktør Anne-Vibeke Isaksen fra DCU.

Vi spurgte ind til de to direktøres pludselige opsigelser og de meddeleser, som er gået ud til offentligheden fra DCU.
Anne-Vibeke Isaksen forklarede, at DCU ikke er kommet med officielle pressemeddelelser om sagen. Det skyldes, at man betragter opsigelserne som et rent internt anliggende i organisationen. Der er ikke tale om politisk valgte personer, men udelukkende om ansatte, der bestrideret et arbejde for organisationen.

Er der noget mere alvorligt bag opsigelserne?
På grund af den åbne formulering vi er kommet i besiddelse af, spurgte vi Anne-Vibeke Isaksen, om hun kunne afvise, at der lå noget kriminelt bag de pludselige opsigelser.
Hertil svarede hun, at det kunne hun klart afvise. Opsigelserne var kommet med dags mellemrum og tilmed ganske overraskende.
Der er tale om 2 personer, som har truffet et valg. Baggrunden kan man kun gisne om, men DCU kan ikke gøre andet end at tage det til efterretning.
DCU har derudover valgt, som det er normal paksis i mange virksomheder, at fritstille de 2 direktører.

Fremtiden
Pludselige opsigelser fra to centralt placerede personer i en organisation, kan ikke undgå at sætte sine spor. Derfor spurgte jeg ind til, hvordan man griber den nærmeste fremtid an. Bliver stillingerne opslået, eller rokerer man rundt internt?
Svaret var: At direktørposten primært omhandlede pladserne og vicedirektørens opgaver primært omhandlede jura. Det er funktioner, som ofte udføres uden for højsæsonen, hvor pladserne har rigeligt andet at se til. Derfor rammer opsigelserne ikke DCU så hårdt, som de måske kunne have gjort på et andet tidspunkt.
DCU er "i god form" og organisationen fortsætter, som den plejer. Den øverste chef Bjarne Jensen tager over på nogle områder, indtil man i første omgang vil slå en stilling op efter sommeren. Om der skal ansættes en ny jurist, er endnu uvist.

Hvad er mon op og ned i den sag?
Det er kun de nærmeste aktører i denne sag, der ved, hvad baggrunden er.
Der skal normalt ganske alvorlige ting til, før nogen vælger at opsige sin stilling, uden på forhånd at have et andet job på hånden. Når det alligevel sker, undres omgivelserne. Når det oven i købet sker i en organisation med 50.000 betalende medlemmer, vil en del af disse naturligt nok efterlyse information om, hvad der er foregået.
Samtidigt må man respektere, at store valg også kan træffes af helt personlige årsager, som kun vedrører de personer, det omhandler.
Det er der, tingene står nu og det er den forklaring, som kommer fra DCU.

http://www.magacin.dk/camping/dcu-om-opsigelserne/ar7380/

Erik Pedersen
03.09.2016 08:32

Hvad betyder det der står her?

Kampen skærpet om Sanddobberne Camping

Opdateret 02. september 2016 kl. 13:23
Odsherred - 31. august 2016 kl. 13:21
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Direktører, der løb med en »halv vind,« en dialog, der forsvandt i vrede og 381.000 kroner i årlig forpagtningsafgift som risikerer at forsvinde. DCU Sanddobberne Camping går tilsyneladende en uvis skæbne i møde.

Over et års forhandlinger mellem Dansk Camping Union, DCU, og Odsherred Kommune er endt i gensidig frustration, og nu har politikerne i Odsherred valgt at sende pladsen i udbud, og når DCUs forpagtning udløber den 31.december 2017, er det muligvis slut med DCU på Sanddobberne.

DCUs bestyrelsesformand Bjarne Jensen kalder Odsherred Kommunes attítude overraskende, og undrer sig over, at kommunen på den måde vil ødelægge 15 års godt samarbejde, og så advarer han. For til dagbladet Nordvestnyt, forklarer han, at DCU hvert år taber penge på pladsen, og at de samtidig betaler 381.000 kroner i årlig forpagtningsafgift uden at få noget igen.

Borgmester Thomas Adelskov (S) undrer sig på sin side over, at DCU ikke vil indgå en aftale, og han forklarer at forhandlingerne nu er afsluttet, og at der er truffet beslutning om, at sende pladsen i offentlig udbud.

http://sn.dk/Odsherred/Kampen-skaerpet-om-Sanddobberne-Camping/artikel/5...