Camping i Danmark

DCU fordele

Skrevet af Kurt Poulsen, 10-05-2016 - 21:25

Efter at DCU er holdt op med at udsende fordelshæftet så har jeg fået den opfattelse at vi bare skal vise DCU campingpasset for at få rabatten. Men her i weekenden var vi på Viborg Sø campingplads (fantastisk plads) og her beholdt de kortet under hele vores ophold! Så hvad gør man så?

Vi var i Mønsted kalkgruber og her kunne vi have sparet en barnebillet, men kun hvis vi havde PRINTET en side fra fordelsprogrammet! Jeg ved ikke med jer andre men en printer har jeg dog ikke med på tur!

Så hvordan er det lige at DCU har tænkt sig at dette med fordelsprogrammet skal foregå når vi ikke har DCU passet og en printer heller ikke er tilgængelig?

Jeg forstår godt at man ønsker at spare på udgifterne og derfor ikke udgiver fordelsbogen mere, men det virker ikke som om at afløseren er tænkt helt igennem.

Mvh Kurt

Skrevet af John Larsen, 31-05-2016 - 20:10

Til DCU.

I stedet for bogen kunne man så ikke udstede et campingpas og et tilsvarende til rabatter ? Vi plejer at bede campingpladsen tage en kopi af passet, så vi har det med rundt og kan benytte det. Ved da godt, at det også koster en mønt at lave, men i forhold til en bog, må det vel kunne svare sig !! Handler vel om at kunne benytte sig af tilbuddene og ikke stå med en oldsag af et hæfte :-) så kære DCU, ind i kampen...........

Blot en ide.

Hilsen og god sommer.

John Larsen

Skrevet af Dorte Ilsø Vinther, 28-05-2016 - 20:38

Vi plejer at, få rabat billetter i fordelsbogen, til Hansa Park. jeg kan ikke finde dem . er de gemt et andet sted hen.
Hilsen Dorte.

Skrevet af Irma Norlev, 26-05-2016 - 21:49

vi har altid brugt bogen flittig i alle årene og det har vores søn også, men efter vi skal printe alt det vi tror vi når, så har vi ikke brugt den.

Skrevet af Mogens Munch, 25-05-2016 - 21:32

Er af den samme opfattelse som flere skribenter, det nye system virker for dårligt.
Fordelsbogen er måske for dyr at producere og smartphonen er måske løsningen, men er der ikke en mellemvej??
Hvorfor kunne alle de fordele/tilbud/rabatter ikke indsættes i bladet Camping Fritid som vi modtager ca. en gang om måneden?
Vi anvender tilbudene når vi er i nærheden af seværdigheden, men ikke nu med det nye system, det er alt for bøvlet!!

Med venlig campinghilsen
Mogens Munch

Skrevet af Kaj Frederiksen, 13-05-2016 - 09:52

Joan, du har da fuldstændig ret, det er forældet og er vel nærmest et eller to skridt baglæns til hvad man kunne forvente.
Fordelsbogen var ikke særlig handy at slæbe rundt på, men en printer er da endnu værre, lad os da få den lagt på mobilen som vi alligevel altid har ved hånden.
Camping /fritid bladrer jeg lige igennem og så ryger den i papiraffald, gider ikke have arkiv for ting som bedre kunne opbevares elektronisk, som jo er hvad man gør i alle andre sammenhænge.
Det ser ud til at beslutningstagerne er en generation bagefter udviklingen (er selv 67)

Mvh.
Kaj

Skrevet af Kurt Poulsen, 12-05-2016 - 23:05

Helt enig. En app udgave af fordelsbogen der ud fra gps koordinater fra telefonen angav hvad der er af muligheder for rabat her og nu ville helt sikkert betyde at fordelene ville blive brugt mere.
Som det er nu kan DCU lige så godt afskaffe det helt. Det er meget lidt anvendeligt.

Skrevet af Joan Petersen, 12-05-2016 - 11:03

Det er jo også håbløst forældet, at printe en rabatkupon. Det burde være muligt at få den tilsendt på ens mobil, så man bare kan fremvise den der.
Vi har en enkelt gang brugt en kupon. Vi plejede at have fordelshæftet til at ligge i campingvognen, og hvis vi var et sted med noget interessant, kiggede vi efter om der var en kupon. Men det var/er ikke alt vi kan benytte. Vi kan ikke bruge gratis adgang for et barn f.eks.
Vi kommer ikke til at benytte det mere, tror jeg. Vi vil heller ikke være afhængig af receptionens åbningstid for at bede om at få printet et kupon.
Venlig hilsen Joan

Skrevet af Erik Pedersen, 12-05-2016 - 09:16

En erkendelse fra DCU, nemlig at meget FÅ bruger fordelshæftet og de tilbud der er.

Det kunne være interessant og se mere om de virkelige tal. Vi har heller aldrig brugt fordelshæftet. Nej, vi slæber heller ikke rundt på en printer, men det er campingpladsen sikkert behjælpelig med.

Jeg mener at et reelt medlemskort til DCU er at foretrække også når DCU's fordele skal anvendes.
- Det er jo IKKE fordel som CKE kortet kan tage æren for, og det er derfor ikke CKE kortet der giver fordele / rabatter.

Jeg savner meget mere at medlemsbladet kan læses nettet. Det er også blevet sparet væk....

Vi foreslå at DCU også spare på samarbejdet med foreningen Campingrådet, som primært har til formål at fremme indtægterne på de PRIVAT-ejede campingpladser, hvilket jo aldrig kan være i forbrugernes interesser..... og derfor heller ikke i DCU-medlemmernes interesse. Dermed kan kontingentet sikkert sættes lidt ned, og kræfter og tid bruges på medlemmernes interesser og ikke på politiske projekter, som medlemmerne er lige glade med.

mvh

Skrevet af Kurt Poulsen, 11-05-2016 - 21:17

Hej Leif,

Det er jo en trist besked, men det nye koncept så er DCU da helt sikker på at det slet ikke bliver brugt!

Mvh Kurt.

Skrevet af Leif Nielsen, 11-05-2016 - 19:43

Jeg kan kun holde med dig Kurt. jeg har prøvet, at kontakte DCU, men fik kun det svar, at bogen blev brugt alt for lidt, derfor er den sparet væk.
Er erstattet af en rigtig træls printerudgave.
Håber det bliver bedre

Mvh. Leif

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her