DCU-Camping Rågeleje

Budget

Cabin

Sleeps 2 people
14 sqm
No bathroom

Hytten indeholder:

Køkken/alrum med to sovepladser

Nyopført BUDGET hytte. Der er ikke bad og toilet i hytterne. Køkken/alrum er udstyret med en håndvask med koldt og varmt vand, to kogeplader, køleskab, kaffemaskine og service. Herudover spisebord, TV med mulighed for at sætte sit eget Boxer-kort i. Der er desuden to enkeltsenge. Møbleret terrasse. Parkering ved hytten. Medbring dyner, puder og håndklæder. Mulighed for at leje sengetøj.

Det er muligt at leje barnestol.

Tobaksrygning er ikke tilladt i hytterne Husdyr er velkomne Det er muligt at tjekke ind fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og hytten skal være forladt senest kl. 10.00 på afrejsedagen. Hytten skal afleveres rengjort. Elforbrug afregnes ved afrejse.

Fakta om hytteleje på DCU-Camping Rågeleje

Hytterne er beregnet til 2 personer Forbrug af strøm afregnes via en fastprisløsning, der i praksis fungerer via en 'trappemodel' med faste intervaller. Der afregnes således ikke for det faktiske forbrug, men for en strømpakke med en beregnet fast pris for et strømforbrug i det interval, som er målt anvendt. Det er ikke muligt at vælge at afregne strøm ud fra et faktisk målt forbrug

Ved booking af flere hytter skal vi bruge navn, adresse og postnr. på en person i hver hytte.

Der kan ikke bookes flere hytter i samme navn.