Budget

Cabin

Sleeps 4 people
12 sqm
No bathroom

Hytten indeholder:

Et rum.

Køkken/alrum er udstyret med køleskab, kaffemaskine og service. Der er også et spisebord og to enkeltsenge ved siden af hinanden. Der er ikke puder og dyner i hytten. Tobaksrygning er ikke tilladt.

Det er muligt at tjekke ind fra kl. 14.00 på ankomstdagen, og hytten skal være forladt senest kl. 10.00 på afrejsedagen. Ud over hyttelejen betales der 500 kr. for slutrengøring. Vælger man selv at gøre rent, bliver dette beløb returneret. Forbrug af strøm afregnes via en fastprisløsning, der i praksis fungerer via en 'trappemodel' med faste intervaller. Der afregnes således ikke for det faktiske forbrug, men for en strømpakke med en beregnet fast pris for et strømforbrug i det interval, som er målt anvendt. Det er ikke muligt at vælge at afregne strøm ud fra et faktisk målt forbrug. Hunde må medbringes i to af hytterne, efter aftale med lejrchefen.

Book hytten


Fakta

Ved booking af flere hytter skal vi bruge navn, adresse og postnr. på en person i hver hytte. Der kan ikke bookes flere hytter i samme navn.

Du behøver ikke at være medlem af DCU for at leje en hytte på en af DCUs campingpladser. Bare pak det, du har brug for til en smuttur eller ferie, og kom og nyd livet i de grønne omgivelser. Hvis du er medlem af DCU sparer du 10% på lejen uden for højsæsonen, helligdage og helligdagsferier. Bliv medlem her