Sommerland Sjælland

Sommerland Sjælland

10 % rabat

Adresse
Sommerland Sjælland
Gl Nykøbingvej 169
4572 Nørre Asmindrup

Info
10 % rabat
Annonce

Grineflip og hyggestunder for hele familien

Lad stress og jag blive hjemme og nyd en dejlig dag i Sommerland Sjælland med over 60 aktiviteter, forlystelser og grønne oaser, der indbyder til både leg og hygge.

I Sommerland Sjællands frodige park kan I slippe familien løs blandt sjove forlystelser og slappe af på de grønne områder. I kan blandt andet glæde jer til at prøve sæsonens nyheder: Dyt-Båt-Banen i MiniLegeland, Kæphestebanen "Filips Ranch" og de nye cykelrutsjebaner, hvor mor, far eller en anden hjælper skal træde i pedalerne for at få rutsjebanen til at køre rundt.

I Sjællands største udendørs vandland, Den Blå Lagune, kan I også sprøjte vand efter vennerne i Splashland, eller tage en tur i en af de mange vandrutsjebaner - og når både små og store legebørn trænger til lidt fornyet energi, kan man nyde en lækker bid mad fra et af spisestederne. 

Mætte maver morer sig mest

I Sommerland Sjælland er der noget til enhver smag, uanset om det er den store eller lille sult, der har meldt sin ankomst. I Fru Jensens desserthus i westernbyen, Silver City, kan man lade sig friste af både churros, belgiske vafler, et stort udvalg af is (også laktosefri) samt kolde og varme drikkevarer. Prøv f.eks. den spændende crazy shake. I Silver Bistro serveres lækre bistrobowls med salat og f.eks. kylling eller laks. Er man mere til en lækker pizza- og salatbuffet kan du lægge vejen forbi Siesta Pizza, og man kan som altid også sætte tænderne i en lækker Sommerlandsburger med sprøde pommes frites til i Western Burgerhouse.

Sommer Sjælland skaber minder

Sommerland Sjælland er ikke kun en oplevelse for familiens børn. Både forældre og bedsteforældre kan også nyde turen, hvor i kan gå på opdagelse blandt parkens smukke blomster eller drikke en god kop kaffe - og når spørgsmålet "skal vi allerede hjem?" presser sig på efter en hyggelig dag, så husk at man kan opgradere entrébilletten til et sæsonkort i informationen.

10 % på entréen op til 4 personer 

Husk dit DCU-medlemskort + gyldigt billede-id. 

Sommerland Sjælland
Foto: Sommerland Sjælland

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her