Museum for Papirkunst

Museum for Papirkunst

Få 12 % rabat på entrépris

Info
12 % rabat på entrépris for 2 voksne
Annonce

Velkommen til Museum for Papirkunst

Museet er det eneste museum i hele Norden, der udelukkende udstiller papirkunst, papirkunsthåndværk og papirdesign.

Du tænker måske ikke over det, men papiret er en stor del af manges hverdag. Vi møder det både i form af avispapir, brevpapir, bagepapir - og så videre.

Men papiret er meget mere end det: kunstformer som psaligrafi (altså papirklip), origami, decoupage og skulpturer tager alt sammen udgangspunkt i papir!

 

Image
Museum for Papirkunst

Papirkunst er ”slow art” og på Museum for Papirkunst er der derfor tid og ro til at trække stikket og fordybe sig i værkerne.

Dette er et gennemgående tema i alle dele af museet, lige fra den hyggelige cafe til de smukke udstillinger.

I museets permanente udstilling opleves den verdenskendte psaligraf Bit Vejles mesterværker. Bit Vejle har de sidste 15 år udstillet i USA, Kina, England og hele Skandinavien. Bits kunst blev opdaget ved et tilfælde af en af Bit Vejles tidligere kollegaer som så de smukke papirklip, Bit faktisk gemte under sine gulvtæpper!

Alle Bit Vejles værker fortæller unikke historier der er afspejlet i papiret. Tag hen og digt dine egne fortællinger og hør, hvad Bits klip egentlig lavede under gulvtæpperne…

 

Image
Museum for Papirkunst

På museet er der skiftende særudstillinger hvert eneste år. Her opleves værker af højprofilerede danske og internationale kunstnere – som alle arbejder med papir.

På Museum for Papirkunst kan der opleves et originalt H.C. Andersen-klip venligst udlånt af Odense Bys Museer.  

I cafeen kan man få slukket kaffetørsten og tilfredsstillet den søde tand. Smag de håndlavede flødeboller fra Chokoladekurven i Thisted eller et stykker tærte. Der kan købes kaffe fra Nørre Snede Kafferisteri og te fra Østerlandsk Thehus, æblemost fra Nybro frugtplantage og forskellige øl fra Skagen Bryghus.

Tag børn eller børnebørn med på museet! Der er masser af sjov for alle gæster. Alle børn (og barnlige sjæle) får ved ankomst udleveret en aktivitetskuffert med kreative (papir)opgaver der kan laves i værkstedet. I kufferten ligger der også en lup og en liste over symboler der gemmer sig i udstillingerne, så man på bedste detektiv-vis kan gå på opdagelse efter symbolerne.

 

Image
Museum for Papirkunst

I Museumsbutikken findes smukke papirklipdesigns, håndlavet papir, legetøj, H.C. Andersen bøger, påklædningsdukker, porcelæn med papirklipsdekor og meget andet.

 

Husk fremvisning af DCU-medlemskort for at opnå 12 % rabat på entrépris for 2 voksne. 

Entrépris: 85 kr.

DCU-medlem entrépris: 75 kr.

 

Besøg online shoppen: www.paperartshop.dk

Museum for Papirkunst

Ilsigvej 2
9492 Blokhus

www.museumforpapirkunst.dk
www.paperartshop.dk

Tlf.: 60 12 94 92

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her