Kyst- og Fjordcentret kanotur

Medlemsfordel

Kyst- og Fjordcentret

Få 15 % rabat på dagsbilletter og oplev den danske natur i og omkring Randers fjord, samt langs den smukke nordkyst på Djursland.

Adresse
Kyst- og Fjordcentret
Voer Færgevej 123,
8950 Ørsted
Info
15 % rabat
Annonce

Velkommen til Kyst- og Fjordcentret. 
Prøv spændende, sjove og aktive oplevelser, der gør jer klogere på naturen. I kan komme på vandet i kano, gå en tur i waders, lave krabbevæddeløb, lære “gamle” håndværk, snorkle, lære om fossiler og I kan tilberede pandekager, fisk og rejer over bål. Mulighederne er mange og aktivitetslisten lang.

Fjordcentret er den største afdeling, hvor der findes mange aktiviteter og en flot, spændende udstilling. Centeret er et aktivitetsbaseret naturformidlingscenter, hvor der arbejdes efter princippet FNIS, som betyder “Fingrene Ned I Skidtet”. Altså er du selv en aktiv del af oplevelsen. Personalet står selvfølgelig klar til at hjælpe og vejlede.

Kyst- og Fjordcentret fortælling

Med en betalt indgangsbillet får du adgang til næsten alle aktiviteter hos Kyst- og Fjordcentret og der er altid starthjælp inkluderet, dvs. de hjælper jer i gang, og yderligere vejledning kan tilkøbes. Aktiviteter som altid er meget populære er:

  • Tur i waders med en kop kaffe eller lignende omkring et flydende bord.
  • Vandraket dyst
  • Kanotur
  • Tømmerflådebygning
  • Krolf
  • Gps skattejagt

Der er gode muligheder for madlavning, både hvor i er aktivt med omkring bålet. Børnene kan bage pandekager og skumfiduser over åben ild. Der er dagligt events hvor naturvejlederne præsenterer faglig formidling. Det aktuelle dagsprogram kan ses på hjemmesiden.

Få 15 % rabat på dagsbilletten ved fremvisning af DCU-medlemskort. 

Kyst- og Fjordcentret på tur i waders