DCU tilbyder medlemsrabat på hytteleje i lavsæsonen

Medlemsfordel

Få rabat på leje af DCU-hytter - 10 %

Info
10 % rabat i lavsæson
Annonce

Tag på campingferie med DCU og få rabat på hytter

Vil du på hytteferie med familien? Som medlem af DCU sparer du 10 %, når du lejer en hytte på en af DCUs campingpladser i lavsæsonen.

Har du lyst til at prøve en virkelig nem måde at tage på campingferie på, så lej en af de mange hytter på DCUs campingpladser. Der er forskellige typer hytter i forskellige prislejer til forskellige behov, men fælles for dem er, at du som medlem af DCU får 10 % rabat på lejen i lavsæsonen.

Prøv de nye luksushytter

For at kunne tilbyde medlemmerne det nyeste har DCU opført 12 splinternye hytter i DCU-regi fordelt med tre hytter på DCU-Camping Odense, tre på DCU-Camping Rørvig, tre på DCU-Camping Ålbæk Strand og tre på DCU-Camping Gjerrild Nordstrand, som er blevet stillet op i løbet af foråret og den tidlige sommer 2020.

Det er de såkaldte Excellent-huse, som er på 38 kvadratmeter med bad, toilet og med ovenlys, som skaber et fantastisk flot lysindfald. Hytterne har også store terrasser, gulvvarme og opvaskemaskine, så det er virkelig luksuriøst. 

Tag venner og familie med på camping

Hyttecamping har allerede vist sig at være en stor succes på andre campingpladser, og det er noget, DCU har manglet lidt. Hytterne kan også bruges til, når andre campinggæster i telt, campingvogn eller autocamper vil have familie eller venner med på camping, men som måske ikke har lyst til at sove i telt eller vogn.

 

Læs mere om DCU-Camping Odense, DCU-Camping Rørvig, DCU-camping Ålbæk Strand og DCU-Camping Gjerrild Nordstrand og bookning