Egeskov og Dansk Camping Union indgår unikt samarbejde. Foto: PR

Medlemsfordel

Egeskov Slot

Det er ikke altid nok med et besøg på Egeskov, som byder på et væld af oplevelser for hele familien. Køb et Egeskov Årskort og få en ekstraordinær god rabat som DCU-medlem.

Adresse
Egeskov Slot
Egeskov Gade 18
5772 Kværndrup
Info
Rabat på Egeskov Årskort
Annonce

Egeskov byder på et væld af oplevelser

Det er ikke altid, at ét besøg er nok til at opleve det hele. Man kan bruge timer med ungerne i Legeskoven, fordybe sig i udstillingerne eller gå på opdagelse på det fine gamle renæssanceslot. For slet ikke at nævne Egeskovs fantastiske have, som er i konstant forvandling og er et besøg værd til alle tider.

Egeskov byder også på et væld at events, tag til en stemningsfuld Sankthansaften i Den Engelske Have, se tusindvis af motorcykler til MC-træf, bliv skræmt fra vid og sans til (u)hyggelig Halloween, gå på opdagelse i hundredvis af boder til julemarked og se det smukkeste lys til LUMINIS.

Se mere på egeskov.dk

 

Besøg Camping Outdoor Museum på Egeskov

Besøg DCUs Camping Outdoor Museum på Egeskov. Det er Europas første Camping Outdoor Museum. Helt eksklusivt får DCU-medlemmer rabat på Egeskov Årskort i maj og juni måned 2021. Med et Egeskov Årskort kan du opleve museet og bliv inspireret til flere ture udenfor. Tag på en tidsrejse inden for camping- og outdoorudstyr.

 

Egeskov Årskort fordele

  • Fri adgang til Egeskov på åbningsdage
  • Fri adgang til i Egeskovs programsatte events inkl. Egeskov Julemarked og LUMINIS
  • Information om begivenheder og tilbud
  • Spring billetkøen over og gå direkte ind i haven i åbningstiden

Få 50% rabat alm. dagsbilletter i sæson til en række danske attraktioner: Odense Zoo, Fårup Sommerland, Universe, Sommerland Sjælland, Gavnø Slot, Gavnø Go Fly, Koldinghus, Vadehavscentret, Den Gamle By, Givskud Zoo og Brandts, BonBon-Land og Randers Regnskov.

Fremvisning af billedlegitimation kan udbedes, når du besøger attraktionerne med rabat. Gyldigt årskort medbringes.

 

Egeskov Open by Night 2022 - koncertkalender

Egeskov koncerter

 

 

Indholdet på denne side er kun for DCU-medlemmer

Du kan se typer af medlemskaber og melde dig ind lige her

Log ind