Billede af person som læser bog på mobiltelefon

Medlemsforsel

Bookmate

Få 60 dages gratis læsning som ny på Bookmate eller få 20 % rabat på tre måneders abonnement, hvis du tidligere har haft abonnement

Adresse
Bookmate
Online
Info
Få 60 dages gratis læsning som ny på Bookmate eller få 20 % rabat på tre måneders abonnement, hvis du tidligere har haft abonnement
Annonce

Med Bookmate har du altid et hav af stærke læseoplevelser med i lommen

Som medlem af DCU kan du få adgang til mange gode læseoplevelser på Bookmate.

Bookmate tilbyder e- og lydbøger på abonnement, gode, overraskende og horisontudvidende læseanbefalinger og et kæmpe bibliotek direkte på din mobil og tablet.

Bookmate elsker bøger og store læseoplevelser. Vi læser masser af papirbøger hjemme på sofaen, i sommerhuset, i shelteret og i teltet. Men det er altså bare smart også at have hele bogsamlingen med sig i lommen, når man skal ud på eventyr.

Den digitale adgang til litteratur giver mulighed for at læse mere, fordi vi altid har bøgerne med os og kan putte læsning ind i de små pauser, der opstår i løbet af dagen. Den ubegrænsede adgang til bøgerne giver os bedre mulighed for at læse bredere. Læse bøger vi måske ikke ellers lige ville kaste os over. Få udvidet vores horisont og blive udfordret.

Derfor finder du også en række forskellige typer af boganbefalinger på Bookmate. Der er de automatiske og personlige anbefalinger, som du kender fra andre platforme, der baserer sig på de bøger du ellers har læst. Men du vil også møde en lang række anbefalinger fra andre læsere og fra Bookmates redaktører. Læseoplevelser, som ikke kunne videregives af en algoritme. Fra læsere til læsere. Dét er essensen af Bookmate.

For DCUs medlemmer har vi et særligt tilbud: 60 dages gratis læsning, hvis du er ny på Bookmate eller 20% rabat på tre måneders abonnement, hvis du tidligere har haft abonnement.

Log ind med dit medlemsnummer og adgangskode og find din DCU-rabatkode.

Billede af mobilskærm med bogforside
Foto: Bookmate

 

Indholdet på denne side er kun for DCU-medlemmer

Du kan se typer af medlemskaber og melde dig ind lige her

Log ind