Medlemsfordel

Bandholm Hotel - 10 % på mad

Info
10 % rabat på mad
Annonce

Bandholm Hotel - en verden af luksus på Lolland

Som DCU-medlem får du 10% rabat på maden, fra søndag til torsdag

Trænger I til en ægte luksusoplevelse, så læg vejen forbi Bandholm Hotel på Lolland, som er kåret til Danmarkes bedste hotel i 2017 og 2018 af verdens største rejsehjemmeside TripAdvisor. Danmarks bedste hotel

Her får I lokal gastronomi i særklasse, serveret i smukke lokaler eller udenfor på hotellets store terrasse med udsigt over havet, forkælende wellnessbehandlinger og landets bedste badevand.

Bandholm Hotel er et hæderkronet luksus-badehotel, beliggende kun 500 fra Knuthenborg Safaripark.

Lokale råvarer og eksklusivt vinkort

Bandholm Hotels restaurant har markeret sig som et af de bedste spisesteder på Lolland-Falster, med fokus på lokale råvarer i høj kvalitet, førsteklasses betjening samt et alsidigt og eksklusivt vinkort.

Restauranten er åben for a la carte servering året rundt og tilbyder desuden i weekenden en udsøgt 7-retters gourmetmenu med tilhørende vinmenu (kun mod forudbestilling)

Billede

Stor terrasse med havudsigt og udeservering

I sommerhalvåret er hotellet store, overdækkende terrasse med havudsigt åben for udeservering. Her kan man nyde lækker, lokal mad samt et stort udvalg af cocktail og drinks i baren.

Forand hotellet ligger en dejlig sandstrand og en havnepromenade ned til badeanstalten og den lokale færge med forbindelse til småøerne fejø/Lilleø, som er kendt for deres fruftplantager.

I sommerhalvåret er det endvidere muligt at køre med ægte veterantog fra hotellets forhave igennem skoven til Maribo med tudende horn og en kæmpe sky af damp. En herlig oplevelse for store og små.

Billede

Wellness

Bandholm Hotel har desuden et stort wellnesscenter som tilbyder en bred palette af berigende skønheds- og velværebehandlinger til krop og sjæl, deriblandt dejlige parmassager, romantiske spabehandlinger m.m.

Ophold

Bandholm Hotel tilbyder en række opholdspakker, som kombinerer overnatning, middage i restauranten, wellnessbehanlinger med mere.

Som DCU-medlem får du 10 % rabat på maden på menukort - HUSK at medbringe dit DCU-medlemskort