Vogne og udstyr

TV-Billeder

Skrevet af Kristian Iversen, 17-08-2020 - 14:29

Hej.
Hvordan får I stabile billeder på TV i Danmark?
Før "de gamle" TV skulle udskiftes brugte vi Boxer og antenne. Helt uden problemer på alle pladser.
Vores TV forhandler sagde så, at vi bare skulle have en appelbox eller cromecast og så køre over telefon eller i-pad. Som et ekstra lys i lagkagen kunne vi så også streame. Vi har nu begge dele med, men har virkelig problemer med at opretholde et stabilt signal. Nogle gange er der intet. Det er som om at signalet nærmest bliver kvalt på visse sendetidspunkter. Vi er meget nøjsomme og ser kun DR1 og TV2. Skal vi tilbage til smarttv og Boxerkort. Hvordan får I stabile billeder på TV?

Med venlig hilsen
Kristian

Skrevet af Bjarne Nielsen, 19-08-2020 - 12:31

Korrekt at Wifi-signalerne generelt er for dårlige på campingpladserne, ihvertilfald til streaming af TV.
Jeg bruger en mobil-router (ekstra data-simkort) som wifi-hotspot, en Cromecast der kører via hvad jeg nu sætter den til at afspille via mobilen (f.eks. tv-app, youtube osv).
Det kører helt uden problemer alle de steder jeg har været.

Min oplevelse er også at wifi via min mobil-router kører bedre en hvis jeg bare bruger mobilen. Tænker det er fordi den er placeret højt i campingvognen og har et par antenner, så den fanger mobilsignalet bedre.

Skrevet af Christian Bak Petersen, 18-08-2020 - 17:25

Vi ville også gerne have en Cromecast til vores tv på camping. Den var også købt, da mindatte nævnte overfor sælgeren i elbutikken, at den skulle bruges på campingpladsen. Han sagde at signalerne på campingpladser er alt for svagt / ustabilt til at streame tv via cromecast. Salget blev herefter annulleret. Nu bruger jeg pc og mobildata, som hos yousee er med fri data indtil 30.09.2020. Pc og tv forbinder jeg med et HDMI kabel.