Vogne og udstyr

LUFT TELTE TIL CV

Skrevet af Lars Peter K. Trillingsgaard, 07-02-2021 - 19:44

Jeg søger info om et lufttelt til vores cv, omkring 350 til 400
i bredden og omkring 300 dyb, let at stille op og pakke ned.
kun til sommer brug. Jeg ved godt at det er lidt som nogle
kan bedst lide datteren andre moderen.
men hører gerne om erfaringer, gode og ikke mindst dårlige
venlig hilsen
Lars Peter

Skrevet af Marianne Lorentzen, 10-02-2021 - 16:07

Peter Lorentzen: Jeg har solgt en hel del lufttelte + udstyr dertil, især Kampa. Kampa er efter min mening den bedste kvalitet og med mest muligt tilbehør, variationerne er mange. Hvis vi snakker åndebarhed, vil Isabella være bedst, men alt er efter hvilke behov man har. F.eks. i hvilken periode vil man campere og bruge sit lufttelt til sin cv. Kampa lufttelte er faktisk noget tunge mht. vægt. Pt. har jeg selv en Westfield performance omega 400, her er der fuld højde i hele telte, hvor det i nogle Kampa telte ikke er tilfældet. Husk også at både Kampa og Westfield vil falme hurtigere i farven end f.eks. Isabellas lufttelte. Men igen alt efter behov, jeg syntes alle tre leverandøre har gode fine telte. Hvis man er "udstyrsfreak" så gå efter Kampa, jeg har selv haft 4 forskellige modeler, og der hvor jeg har været mest overrasket er, hvor godt de står selv i kraftig storm, meget imponerende. Håber mine råd kan hjælpe lidt :-)

Skrevet af Benny Hauge Jakobsen, 09-02-2021 - 17:33

Vi boede et sted helt ude ved skrænten ned til vandet. Vi havde kun sat 6 pløkke i en i hvert hjørne og en ekstra ved dørene i gavlen.
Vinden var lige ind på Det blæste 13 m.sec. Teltet stod uden stormstropper og der var ikke nær så megen blafren som ved det tidligere Isabella telt .
Der bliver ikke ridser i vinduet selv når et hjørne går lige ned midt i vinduet.
Kampa telter er fyldt med myggenet i døren og et væld af udluftnings muligheder.

Skrevet af Verner Skov Hansen, 09-02-2021 - 13:51

Ventura er et Isabella lufttelt, som det ses på fotoet er der ikke vinduer der hvor vores telt sidder, teltet kan jo også flyttes en del i tagskinnen, hvis det passer bedre,
God service hos Isabella, vi havde fået en utæthed på den ene luftkanal, ringede til Isabella, vi kunne bare komme med teltet når vi var på vej til nordjylland, så ville de lave det med det samme, vi havde selvfølgelig ikke nogen kvittering med, det betød ikke noget. Da vi kom til Vejle gik de i gang med teltet, det blev til lidt hyggelig snak og rådgivning, og en time senere kørte vi videre, og selvfølgelig uden beregning, simpelhen god service.

Skrevet af Lennart Søderberg, 09-02-2021 - 10:50

Hvad gør man med den type telt når en af siderne går ned over et vindue? Bliver vinduet ikke ridset?
Og hvad med Isabellas lufttelte? De plejer at levere god kvalitet og service.
Venlig hilsen Lennart

Skrevet af Allan Schmidt, 09-02-2021 - 08:56

Vi har også købt Termoloft , det har man brug for, særlig i forår og sensommer når duggen begynder at falde, men det er kun 5års erfaring med Kampa lufttelt jeg har det fra

Skrevet af Verner Skov Hansen, 09-02-2021 - 09:20

Vi har et Ventura vivo, det er en passende størrelse til et bord med rimelig plads til fire, vi har aldrig oplevet kondens, og det har stået sin prøve under næsten skybrud, der kom ikke en dråbe ind fra oven, kun fra vandet som løb ned af pladsen

Skrevet af Benny Hauge Jakobsen, 08-02-2021 - 10:51

Hej
Vi har gode erfaringer med et Kampa 330 250 cm dyb.
Efter dit indlæg kunne I se på et Gran Kampa som er 300cm. dyb.
Med el pumpe tager det ca 3 min til teltet er klar til indflytning.
MVH BJ.

Skrevet af Benny Hauge Jakobsen, 08-02-2021 - 10:41

Hej
Vi har haft et Kampa 330 i 2 somre, og er godt tilfreds med det.
Af dit indlæg ser det ud til at et Gran kampa vil være godt fordi det er ½ m. dybere.
Teltet er let og hurtigt at sætte op- jeg skal ikke op at kravle-der er ikke noglestænger som løsnersig ,falder ned og laver buler i CVen. Vi har tilkøbt temoloft fordi der under nogle forhold kan forekomme kondensvand der kan dryppe ned fra loftet, Termoloftet er fast monteret og giver ikke ekstra arbejde.
Med den elektriske pumpe går der ca. 3 minutter til teltet er klart til indflytning.
Man behøver kun nogle få pløkke - men det er jo ens eget valg.
MVH BJ.

Skrevet af Benny Hauge Jakobsen, 08-02-2021 - 10:27

Hej
Vi har nu haft et Kampa 330 i 2 somre.
Det er simpelthen super -let at stille op, jeg skal ikke op at kravle, der er ikke nogle stænger der fyger ud af stilling eller falder ned- fra vi lægger tasken på jorden til vi kan flytte ind med gulvtæppet går der ca. 10 minutter.
I dag ville vi måske have valgt et Kampa 390, -når vi spurgte forhandlerne om størrelse - holdt de sig til fabrikkens anbeafling, men havde ingen personlig erfaring. Men vi er glade for teltet, som vi har forsynet ned termoloft , som hele tiden sidder på teltet, det er fordi der under i nogle forhold kan dryppe kondensvand ned fra loftet.
MVH BJ.

Skrevet af Allan Schmidt, 08-02-2021 - 10:11

Jeg har haft et Kampa lufttelt 390 det synes jeg var let at stille op mens kone lavede kaffe stillede jeg teltet op, nu har jeg fået andet køretøj og der har jeg også købt Kampa lufttelt om det er bedre end andre lufttelte ved jeg ikke, men jeg er godt tilfreds med Kampa lufttelt.

Skrevet af Jesper Mortensen, 07-12-2021 - 21:35

Hej Peter. Kan se du skriver at du har et Westfield luftfortelt omega 400. Vi købte en campingvogn her i efteråret og kigger efter et luftfortelt. Der er blandt andet et Westfield luftfortelt Omega 400 til salg på marketplace på Facebook til 4000 kr, som ser ud til at være fint. Men jeg kunne godt ønske mig at vide lidt om teltet. Et det nemt at stille op, pumpe op og hvordan er kvaliteten i forhold til et isabella eller kampa. Vi er ikke fadtliggere men kører rundt i DK. Det skal sidde på en Hymer Exciting 530. Hilsen Jesper 

 

 

Skrevet af Jan Winnickilindegaard Feld, 14-01-2022 - 10:48

Hej Peter.

 

Jeg ville så gerne kunne skrive til dig at du skal gå Kampa Dometic grande air pro 390S. Dette telt er let at sætte op og med masser af god plads indenfor. Dog må teltet ikke slås op ved vandet, som det heller ikke må stå under træer og sidst men ikke mindst. Du må ikke lade dit telt stå oppe i mere end en uge af gange og så skal det pakkes ned i høj solskin og være knastørt. Vi havde et Kampa Grande air pro 390 som ikke fejlede noget efter 5-6 måneder, men grundet skift af vogn måtte vi købe et nt telt, og selvfølgelig gik vi med Kampa Dometic grande air pro 390S som passer til vores nye vogn. Der er bare kommet en form for glaspest og mug i teltets taget indenfor. Det er vores egen skyld siger forhandleren. Vi har ikke passet teltet ordentligt så ingen reklamation. Et telt til 12.500,- kan nu smider du efter 3 måneders brug.

Hilsen Jan Feld Frederikssund