Vogne og udstyr

Kronings Mover Problem

Skrevet af Maria Lauridsen, 13-03-2023 - 18:45

Hej. Vi har en kronings manual mover monteret på vores Hobby. 

Vi har gjort vognen klar til forår, og derfor har taget batteriet ud af vognen og ladet det op med en smart lader. Efter batteriet er ladet op og monteret igen, kan vi ikke få gang i moveren. Der 13.05v strøm på batteriet uden noget tændt, og når man tænder for moveren siger den 12.49v, der kommer strøm frem til styreboksen, men kan intet strøm måle på udgangen fra stryreboksen til motoren. Er så i tvivl om fjernbetjeningen nulstiller sig selv efter batteriet har været afmonteret, men vi har prøvet at følge instruktionerne med synkronisering af fjernbetjening og styreboks. Men ingen respons. Kan det være ir på den udvendige del af moveren? Men så burde man vel kunne måle strøm fra styreboks til motor? 

Håber nogen kan hjælpe. 

Tak på forhånd

Skrevet af Per Dahm, 16-04-2023 - 13:50

Vi fik en Kronings mover (automatisk model) monteret i ny campingvogn i 2014. Vi oplever samme problem som beskrevet i tidligere indlæg.

Efter montering af batteri her i foråret fik jeg højre mover til at køre ind mod dækket, men kunne i første omgang ikke køre den væk fra dækket igen. Efter at have tjekket batteri og forsøgt at synkronisere fjernbetjening og styreboks som beskrevet i manual lykkes det mig at få højre rulle til at køre væk fra dækket. Venstre side har været helt død. Nu reagerer højre side ikke mere. Har haft telefonisk kontakt til campingforhandler, men de kunne ikke give noget bud på hvad problemet var. 
Hvis nogen kan hjælpe med en forklaring eller forslag til løsning er jeg også meget interesseret. 
På forhånd tak. 
 

Skrevet af Michael Ravnholt, 04-05-2023 - 10:26

hej

 

Uden af vide noget om produktet, ville jeg finde ud af, hvem der laver denne mover, de har helt sikkert hørt om dette før, så de vil nok osse gerne have de problemer væk fra dem ..... folk læser om det, og fravælger deres produkt, så jeg ville gå til dem :)

held og lykke.

Skrevet af Per Dahm, 04-05-2023 - 10:54

Hej Michael

Tak for en tilbagemelding. Der er dog det problem med dit forslag, at firmaet bag Kronings movere ikke eksisterer længere. De gik visk konkurs for flere år siden.

Jeg har aftalt med campingforhandler, at de i næste uge vil se på problemet. I yderste konsekvens kan det medføre ny mover. De anbefaler en Enduro Premium. Håber det er en god mover.

 

Skrevet af Michael Ravnholt, 04-05-2023 - 11:08

Hvis du skal have en mover, så er Enduro god, jeg har selv en, men ens for dem alle er, at det kun er få "mekanikere" der reelt set kan lave en ordenligt fejlretning.

Jeg ville nu spørge dem, om de kan lave den eller !!!!! ellers bør der være en der kan.

Evt en autoelektriker :) de kan finde ud af at måle :)

Skrevet af Per Dahm, 04-05-2023 - 12:33

Det er også min plan at få undersøgt om det er muligt med en reperation. Sidste udvej er en ny. Jeg vil dog også gerne være sikker på at jeg ikke holder på en plads i Kroatien og ikke kan få kørt moveren væk fra dækket.

Skrevet af Michael Ravnholt, 04-05-2023 - 13:31

Hahaha forståligt..

Jeg er i fazana hele juli... hvis du skulle få problemer 

 

Skrevet af Per Dahm, 05-05-2023 - 11:25

Hej Michael

Tak for tilbuddet. Håber ikke vi får brug for det. Ikke dårligt med juli måned på Fazana. Vi skal i perioden 10/7 - 26/7 være på Val Saline Camping, så der er jo ikke langt mellem os.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 21 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her