Vogne og udstyr

Købe vogn i Tyskland

Skrevet af Poul-erik Hagemann, 13-01-2021 - 11:17

Er der nogen der har erfaring med køb af ny CV fra Tyskland. Umiddelbart sparer man 40.000 for en Fendt med samme udstyr. Men hvordan med indregistrering. Der er jo ingen afgifter eller ??.
Ved godt garanti mm kan give problemer, men 40000 i "rabat" er immervæk en del for en vogn til 240000 i DK

Skrevet af Knud Aa Hansen , 15-01-2021 - 04:30

Som Jens L skriver er der ikke nogen problemer med at købe vogn i Tyskland, men tingene er blevet lidt lettere siden han købte, i dag må du godt køre med et "klistermærke/prøveplade" fra forhandler og til en synshal. Held og lykke med projektet.

Skrevet af Poul-erik Hagemann, 14-01-2021 - 19:01

Super. Mange tak for info. Syntes sq godt nok de danske forhandlere strammer den lidt hvad angår prisen i forhold til tyskerne. De tyske forhandlere har jo osse en garati forpligtigelse.

Skrevet af Jens Libak Pedersen, 13-01-2021 - 11:48

Nu er det godtnok 12 år siden, men jeg sparede 29.000 kr. ved at købe syd for grænsen. Hjemtransport og registrering foregik på flg. måde:

1. Forhandleren satte en tysk prøveplade på campingvognen. Jeg kørte så med den spændt efter min egen danskindregistrerede bil. En repræsentant for forhandleren kørte foran, og vi kørte direkte fra forhandleren til Told & Skat i Padborg. Forhandlerrepræsentanten afmonterede prøvepladen og kørte hjem.
2. Hos Told & Skat i Padborg fik jeg et dansk prøvemærke, som jeg kunne køre videre med.
3. Jeg kørte over til den nærmeste bilsynshal i Padborg, hvor vognen blev synet. I praksis var det bare en kontrol af stelnummeret samt udfærdigelse af synsrapport. Herefter kørte jeg hjem og stillede CV'en i indkørslen.
4. Med synsrapporten i hånden kørte jeg til motorkontoret i min hjemby og fik udleveret en nummerplade.

Meget enkelt og helt uden problemer. Og så vidt jeg husker altsammen på samme dag. Den forhandler, som du påtænker at købe ved, har garanteret prøvet det før og vil have helt styr på procedurer osv.

M.h.t. garanti, så kørte jeg vognen ned til forhandleren til de pligtige garantieftersyn. Jeg har ingen grund til at tro, at eventuelle garantireparationer ikke ville være blevet udført med samme akkuratesse og sikkerhed som hos en dansk forhandler.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her