Vogne og udstyr

Kampa lufttelt og knaus vogn

Skrevet af Henrik Perregaard, 06-11-2017 - 22:22

Nogle der har erfaring og viden om hvorvidt en kampa ACE air Pro 400 med en højde på 135-150 passer til en knaus sudwind 500 fu silver selection højde på 157?
Kan jo godt selv se at vognen umiddelbart er for høj, men så er der ingen kampa der passer til denne Knaus vogn. Og det tænker jeg ikke kan passe?
Håber nogle kan hjælpe!
På forhånd tak

Skrevet af Allan Schmidt, 10-11-2017 - 09:02

Jeg har købt 9m Vulstbånd af 11kr pr.m ved billig camping det skubber jeg ind i skinne helt om hvor lufteltet starter og trækker det hen hvor det skal være, det er dejlig nemt og nu kan jeg trække det på uden kones hjælp

Skrevet af Claus Grønager, 09-11-2017 - 18:21

Jeg vil give Nils ret i at det kan være svært at trække på, men 2 små ting gjorde det meget nemmere for os.

1. Vi fik vores forhandler/værksted til at lave en indgang øverst oppe så teltet ikke skal trækkes på helt nede fra bunden.

2. Jeg tog en rørepind til maling og lirkede skinnen lidt hele vejen oppe i toppen, så den blevet udvidet et par millimeter. Det kan ikke ses og er let nok at rette tilbage hvis der er brug for det.

Med de 2 små tiltag er det ingen sag at køre teltet på plads.

Skrevet af Claus Grønager, 09-11-2017 - 07:59

Vi havde samme problem, vi havde fået et Kampa Ace Air 400 hjem, uden at tænke over at vores nye vogn var højre end normalt. Og det fungerede slet ikke.

MEN, Kampa Ace Air 400 findes også i en version til autocampere, og det passer perfekt til en vogn på den højde du beskriver.

Skrevet af Nils Jørgen Christiansen, 08-11-2017 - 17:14

Jeg har begge dele og det sidder fint, men er utroligt tungt at trække på skinnen.
Jeg tror målene for Knausen er til toppen af skorstenen. Stillede selv spørgsmålet til forhandleren og vi målte fra grund til skinne, der var inden for maks. målet på Kampa Ace Air 400.
Et meget fint telt der når det først er på skinnen er nemt og hurtigt at pumpe op. Med nogle pløkke afhængig af vindforhold er det klaret på ca. ½ time.
God fornøjelse

Skrevet af Allan Schmidt, 07-11-2017 - 17:10

Har selv et Kampa lufttelt hvor højden er min.235-max.250cm hvis den er 257 cm tror jeg du få et problem helt inden ved vognen,da teltet sikkert ikke kan nå jorden men prøv at kontakte SK caravane i Blommerlyst ved Odense de sælger og forhandler Kampa lufttelte også prøv lige at måle campingvognen igen

Skrevet af Flemming Udbjørg, 07-11-2017 - 09:13

Hej Henrik.

Jeg har ingen erfaringer med dette telt - men en klar anbefaling:

Mål selv højden fra jord til midt på øverste telt-skinne - og midt på vognen.

Jeg kender heller ikke noget til målene på din campingvogn, men hvis det er den målte faktiske højde, så kan der jo være nogle cm. at hente ved selv at måle - da tagluger og skorsten ofte rager lidt op over vognens højde.

Hvis du stadig er i tvivl, så kør ud til en forhandler, hvor teltet er monteret på en vogn i udstillingen - og mål så samme højde, som du har målt på din egen vogn. Jeg gætter på, at denne vogns højde vil være næsten som din egen, fra jord til teltskinne.

Hvis så teltet sidder rigtigt på denne demo-opstilling, så kan du også roligt regne med, at det lykkes på din vogn.