Vogne og udstyr

Fortelt til Adria Adora 462 PU

Skrevet af Kim Hansen, 25-10-2018 - 17:44

Vi købte i august denne dejlige vogn, som første gangs campingvognscampister.

Vi nåede en enkelt uge i slutningen af august, og glæder os til foråret, hvor vi kan komme afsted igen - men vil gerne have et Kampa luftfortelt, så stort som muligt.

Vi kar kig på et Rally Air Pro Grande 390, men er i tvivl om det kan være på vognen (iflg. forhandlere er det ok, at det ikke er 390 cm helt lige skinne/at det godt må monteres lidt ned af de buede ender på skinnen, men højden fra jord til skinne må min. være 235 cm).
https://luftfortelt.dk/storrelse-guide

Vores vogn står til indendørs opbevaring, og vi kan ikke komme til at måle skinnen, så spørgsmålet er, om der er nogen her der har denne vogn, og ved om de 390 cm kan bruges?

Venlig hilsen
Kim

Skrevet af Niels Lodberg Pedersen, 26-10-2018 - 13:53

Hej Kim
Vi har en vogn som Jeres, og et Kampa Air Pro 330, som vi er meget glade for.
Vores erfaring er, at hvis pladsen er lidt skrå, således at vognen skal stå lavere end ydersiden af teltet, ellerhvis forenden står lavere end bagenden, i forhold til grunden, kan det være svært at få teltet til at stå pænt, benet får en tendens til at ville ekse. Hvis man så tager et 390 cm telt, vil dette blive et større problem, idet teltet så vil komme ud i rundingen = mindre højde.
Hvis I gerne vil have lidt mere plads, kunne det være en ide at finde et telt på f. eks. 365 cm. - bl. a. Ventura har et på 365 cm.

Mvh
Niels

Skrevet af Verner Skov Hansen, 26-10-2018 - 16:18

Hej vi har et Ventura fortelt som har siddet på Adria Adora 462, vi vil sælge det nu på grund af min alder, jeg har det ikke så godt med at komme ned og banke pløkke i.
det har kun stået oppe i nogle dage af gangen da vi er kørende campister, teltet er i Køge og priside 4000Kr.
Der medfølger gulvtæppe og der er verandastang, stængerne xinox