Vogne og udstyr

Dejlig campingvogn

Skrevet af Benny Hauge Jakobsen, 02-09-2018 - 21:19

Vores venner købte en vidunderlig stor og skøn campingvogn.
Med aircon og et ekstra dybt fortelt. Kørte på ferie i Italien. De havde set billede af en dejlig plads næsten i strandkanten og havde skrevet og reserveret en plads i forreste række.
Det viste sig et pladsen var en Italiensk fastliggerplads, hvor man talte italiensk - og ikke ret meget andet. De fleste naboer havde holdt på den samme plads i 15 - 20 år - så deres 15 og 17 å-rige drenge kedede sig i metervis
De italienske vogne lå som en næsten ubrudt "rækkehuskæde" i vandkanten suppleret med læskærme i plastic og med almindelige presendinger som læskærme.
Asfaltvejen til parcellen var så smal at deres 2,5 m. vogn fyldte det hele - de kunne faktisk ikke bakke vognen på plads. De havde sparet moveren væk - de var jo 4 voksne til at skubbe - de kunne bare ikke skubbe vognen - der var en lille stigning -men der var jo 20 villige italienere til at hjælpe dem på plads.
Det gik da også - men hvordan forklarer man italienerne at man gerne ville have været bare 30 cm. til venstre!
Campingvognen fyldte hele parcellens længde - var faktisk lidt for lang - og det 3m. dybe fortelt kunne ikke være der i bredden.
De havde booket pladsen efter beliggenheden - men det er jo ikke alt - efter 2 uger gav de op efter pres fra drengene og rejste videre på chansen.
De fandt også ud af at den dejligt store campingvogn havde sine begrænsninger som en "let rejsevogn".
MVH BJ.