Køb-salg-leje

Køb af brugt cv

Skrevet af Anette Sandholdt Jensen, 08-08-2022 - 13:07

Vi skal købe en brugt campingvogn som står på en helårsplads - jeg tænker vi begge - køber og sælger - skal underskrive “et stykke papir” på købet/salget og overværelsen af pengene? Er der en “kontrakt” et sted vi kan printe ud eller forslag til hvad vi skriver på papiret?

Bh Anette

Skrevet af Lennart Søderberg, 08-08-2022 - 14:30

Køb aldrig en brugt campingvogn før at vognen er fugttestet !!

Venlig hilsen Lennart

Skrevet af Allan Schmidt, 08-08-2022 - 16:33

Det er rigtig som Lennart skrive få den fugt testet, men i kan gøre lidt selv før i for den Fugttester, flyt alle hynder er der fugtskjolde se under vognen særlig ved støtteben er træet rådden se i gaskasse se op på tag af campingvogn er der brugt meget silikone langsfuger hvorlænge har campingvognen stået fast?og i synes alt se pæn ud så kan i offer en fugttest, kontrakt kan du finde på bilbasen eller googel en. H. Allan

Skrevet af Flemming Bøgvad, 09-08-2022 - 08:55

Som andre skriver få en fugttest, kender du nogle som camperer i forvejen så tag dem med til gennemgang.

FDM har en slutseddel som måske kan bruges

Skrevet af Michael Ravnholt, 16-08-2022 - 15:29

hej Anette

 

Når i nu skal købe en vogn, så lad endelig være med at begge at være for kåde, for så overser i sikkert noget, aftal med din mand, at en skal være den kritiske....

Uden at skulle være sortseer, så er privat køb nok der du/i kan bedst kan handle prisen ned, men sørg for at inden i aftaler noget, lige at lugte vognen indvendigt, lugter den, eller ser den skjoldet ud i skabe, bag hynder eller på toilettet.... så spring fra.

mit råd vil klart være, at i skal se efter en glasfiber vogn, de er svære at ødelægge :) og kan i få en vogn bund med fiber også, så tag den, de holder prisen og der er meget sjældent fugt i. men som de andre skriver, sørg for at få lavet den fugttest.

og så det sidste råd, når en vogn har holdt stille længere tid, bør man få en til at skille det hele af mht. bremser og lejer og kobling, det sætter sig fast efter få mdr. uden at blive vedligeholdt.

 

kh mc