Køb-salg-leje

Første gangs køber af cv ;o)

Skrevet af Claus Allan Nielsen, 30-04-2020 - 16:42

Hej. Jeg er ved at kigge på campingvogn og har kigget på bla. en Dethleffs 500SK og Adria Adora 542TK. Men er det et godt køb? tænker ikke så meget prisen men mere vedr. kvalitet og fejl.
Mvh. Claus

Skrevet af Niels Lodberg Pedersen, 03-05-2020 - 16:16

Nu skriver du ikke, om du går efter nyt eller brugt. Vi har altid købt nyere brugt, og det har lært os, at når man har fundet den indretning, man kan lide, så er næste step at få vognen vejet. Vores første vogn fik vi ikke vejet, og den viste sig at være lettere overvægtig allerede før vi havde læsset noget i den. Det kan skyldes udstyr udover det standardudstyr, som fabrikken har i grundmodellen, der kan være eftermonteret mover, vandvarmer, aircon eller andet. Da vi købte vores nuværende vogn, så vi først på en tilsvarende, men da den kom på vægten var der kun 80 kg frivægt. Derfor så vi os om efter en anden vogn magen til - den fandt vi så, bare 2 år ældre, den havde 185 kg frivægt, så den købte vi, efter at have fået den fugttestet! - det er også vigtigt.
Mvh
Niels

Skrevet af Ruben H. Sørensen, 03-05-2020 - 13:51

De sidste 4-5 vogne som jeg har haft har været Dethleffs, som jeg har vurderet god kvalitet til pengene, og nu har også Dethleffs haglsikret tag, som har været et godt Adria varemærke.
Så se på dit behov for indretning og bl.a. vægt.
Venligt
Ruben