Gode råd og ideer

Spejle til Volvo XC60

Skrevet af Finn Olsen, 25-03-2021 - 11:52

Søger nye spejle til Volvo XC60, årgang 2020. Er der nogen der har erfaring med universal Milenco Aero, Emuk eller nogle andre mærker. Oppi spejle findes ikke til nyere volvo modeller.

Finn

Skrevet af Jan Pedersen, 07-06-2021 - 19:57

tillad mig at komme med et sent forslag, da du sikkert allerede har fundet nogle spejle.

Som ny campist, så valgte jeg nogle universal-spejle til min Mercedes GLC - et rigtigt dårligt valg, da udformningen på spejlene gør at universal-spejle ikke har nok areal at spænde fast på. En enkelt tur til Hanstholm var nok for mig. Jeg bestilte nogle EMUK special-spejle til bilen.

Da campingvognen er 250cm i bredden, så skal man bruge nogle forlængerled på spejlene. Det fungerer bare perfekt. Man spænder fast med en spændenøgle, og det er ikke nødvendigt at indstille spejlene igen, da udformningen gør, at de altid vil sidde i samme stilling på spejlene.

En verden til forskel fra universal-spejlene.

En ekstra god ting er at bilens spejle kan slås ind som normalt uden at campingspejlene rammer siderne. 

De har også til nyere Volvo XC60'ere (fra 2017 og senere).

Jeg bestilte mine med normal størrelse spejl, forlænger samt tyverisikring. Det gjorde jeg direkte hos EMUK (www.emuk.com), ca. 1200kr.

 

Jan

Skrevet af Finn Olsen, 16-06-2021 - 10:38

Tak til Jan, selvom det var et sent svar. Det er netop Emuk spejle jeg har købt, specieltlavet til min volvo. Er også rigtig glad for dem, de er bare helt perfekte.

Finn