Gode råd og ideer

Knaus teltskinnr

Skrevet af Per Bøckel Jepsen, 25-05-2020 - 22:20

Vi har lige fået en ny knaus sydwind 2020
Men har problemer
Med at køre teltet i skinnen og det er ikke mugligt at fast gøre fix on beslag da kanten sidder helt inde ved skinnen
Næste problem er fix on beslagene de ødelægger plast snoren i skinnen andre der har de samme problemer på forhånd tak

Skrevet af Per Bøckel Jepsen, 29-05-2020 - 22:35

Har fået sådan nogle beslag og får syet ny vulst kant på så må vi se hvordan det fingerer har dog set at der nogle beslag der heder adapter beslag til knaus og fix on beslag men de så noget Klein ud så er meget i tvivl om de kan holde er der nogen der har prøvet dem mvh per

Skrevet af Claus Petersen, 28-05-2020 - 17:31

Hej Knud!
Uha det er fejlen ved disse fora, man kan så nemt komme i uføre (uenigheder) over småting. Det var ikke for at korrekse dig blot hvad min måske ringe viden kunne bibringe.

Har søgt på google og hos isabella efter Fixon I, men kan kun finde den du selv henviser til, og som er den der har fulgt med alle de fotelte vi har købt gennem de sidste 20 år.

Mvn - Claus

Skrevet af Knud Aa Hansen , 28-05-2020 - 14:49

@Claus det passer så ikke helt hvis du kigger på mit link så er der både fixon 1 og fixon 2 beslag og det som der vises ligner ikke mine

Skrevet af Claus Petersen, 28-05-2020 - 10:51

Hej Knud: Der findes kun en slags Fix-on beslag, men de kan jo vendes så den "tykke" del af gummi'et kommer ind på vognen.

Hej Per: Jeg kender problemet, 1. gang vi skulle sætte det nye fortelt op på den nye Knaus campingvogn, gik jeg fuldstændig i rødt.
I de foregående 20 år havde jeg fulgt denne procedure; først lægger jeg stængerne ud på jorden hvor de skal bruges. Så kører vi teltet rundt i skinnen. Så holder Fruen midterstangen mens jeg sætter de tre tagstænger op i Fix-on beslagene så kan jeg med foden nå dem når de skal monteres i midter-/og hjørnestang.
Men her gik det helt galt tagstængerne røg ud af Fix-on beslagende og ridsede samt lavede små buler i den nye campingvogn, netop fordi Fix-on beslagende ikke kan nå ind til cv'ens side. De gaber ca. 1 cm, og når man så tvi9nger dem ind med tagstangen, opstår der det som du beskriver " de ødelægger plast snoren".
Løsningen så jeg på en hollandsk campingvogn i tyskland sidste år. Der havde man fået monteret en ekstra "snor" ca. 1-1½ cm. under den faste snor, ca. 50 cm. lang.
Om du kan få Isabella til at montere sådan en på dit telt ved jeg ikke men du kan jo prøve.

Mvh
Claus

Skrevet af Per Bøckel Jepsen, 25-05-2020 - 22:23

Knaus

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her