Gode råd og ideer

Generalforsamling på Gram Slotsjro, bare lidt reflektion...

Skrevet af Erling Jepsen, 12-06-2024 - 17:35

Generalforsamlimg

Dejligt at være til generalforsamling og få lidt at vide om, hvad der rørør sig og hvorfor.

Men der var et punkt fra et medlem, som jeg har funderet lidt over. Han var meget utilfreds med, at der skulle betales et fast beløb for strøm hver dag, han ville afregne efter måler. 

Jeg har en nogenlunde moderne vogn. Den bruger strøm til at varme brugsvand, drive pumpem til gulvvarme, el-kedel og så lidt lys. Og der er faktisk nok strøm til. at jeg kan holde varmen i vognen - kun  ed frostgrader kan gassen hjælpe lidt, men ellers går det bare med den strøm, der er betalt for.

 

Men hvis man føler sig snydt, må man protestere, dejligt. Men lige efter generalforsamlingen var vi afsted med campingvognen. Det var et koldt forår. 

Vi startede på en DCU-plads ved Svendborg. Nye toiletbygninger, storslået flot og utroligt lækkert. Det var der også i de gamle bygninger, men de nye er da super lækre- Og  jeg vil lige nævne, at brug af de nye toiletter og brusere er med i prisen, Det er bl.a. her mine reflektioner går-

Den næste plads var i Nordjylland. Oh her var der retfærdighed til. Strømmen skulle betales efter måler, 5,- kr pr kw og mere retfærdighed. Brusebad til 5,-. Det virkede fint. Men hvor får man 5;ere i dag.. ingen problem, campingmutter kom på cykel og splgte møner. 

Vores campingvogn kan også virke på gas, så alt der kunne køre på gas, var på gas. Men sammenlagt blev opholdet ikke billigere end hos DCU-

 

På den næste plads var tingene endnu mere retfærdige. Strøm efter måler, 5,5  kr pr kw... Og når vi skulle i bad, var det med et kort, der skulle stikke i en automat, så der kunne beregnes, hvor mget energi vi brugte.

Det kan man reflektere over. Da jeg skulle i bad, alt var skidekoldt, virkede mit kort ikke. Der kom kun koldt vand. Men så bruger jeg jo heller ikke noget... Ved en lille klage til ejeren, undersøgte de problemet, men det var mig, der var en idiot, skidtet virkede, jeg kunne bare have taget kortet ind og ud nogle gange. Reflektion. Næste morgen stod er noge tyskere udenfor bruserummet og rystede af kulde. Jeg kan da snakke lidt tysk og de sagde, advarede mig, kaltes vasser. Nå, så var vi da flere idioter på den plads. 

På de to sidstnævnte pladser kommer jeg nok aldrig mere. Jeg har lige været på DCU-pladsen ved Svendborg igen. Ud over, at alt fungerer på pladsen, har de mooncars. Vi har to børnebørn i Svendborg, drenge 6 og 8 år. De elsker den plads, mooncars er bare sagen, sommetider har de samlet op til ti forskellige udenfor min campingvogn. Og de kan fiske krabber fra badebroen, krabbebroen og det er bare super.... Og alt det betaler vi ikke ekstra for. Skulle jeg betale 10 kr for meget for strøm, er det bare helt fint. Og nogle gange, når vi er der, kører Futte. Man kan glæde sig et helt døn før vi skal med Futte. Futte er et lille tog, der kører en tur rundt på pladsen. Vi føler os ikke snydt på Skårup øre, men glæder os til, at vi har bestilt plads der igen om et par uger.

Bre lidt reflektioner over, hvad vi kan være tilfredse og utilfredse med, hilsen Erling

P.S. Stavefejl og slåfejl skal man bare grine af, jeg har i øjeblikket lidt bøvl med at se bogstaverne på computeren.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her