Gode råd og ideer

Forsikringsaftale

Skrevet af Steen Æbeløe, 04-01-2016 - 19:23

Læser i nyheder at DCU og Codan har opsagt aftalen og DCU nu forhandler med et andet selskab.

En nyhed som jeg glæder mig over.

Har ellers i mange år været glad for mine forsikringer i Trekroner, som da var et selskab under Codan
Da Codan så gik ind og overtog det hele, fik vi også vide at det ikke ville få nogen indflydelse på de forsikringer der var tegnet i Trekroner, men det gik da kun til næste opkrævning, så kom sandheden frem.
Bla steg vores hus over 100% fra lige under 5.000 til 11.500.
Indbo steg fra 1.700 til 2.800

Og man fik vide, at de priser kunne man lige så godt vænne sig til, for de stigninger ville alle selskaber komme med, men virkeligheden er en anden, i mit nuværende selskab betaler jeg under det Trekroner tog dengang, og ingen af de tilbud jeg senere har fået fra andre selskaber nærmer sig tilnærmelsesvis Codans priser.

Så nuværende Codankunder kan godt begynde at indhente tilbud, for uanset udtalelser om at det ikke påvirker deres præmie, så vil virkeligheden nok vise noget andet i løbet af et år eller to.

Jeg afventer med spænding hvad de nye tilbud kommer til at betyde :-)

Skrevet af Steen Æbeløe, 13-02-2018 - 16:58

Må sige at den nye aftale heller ikke havde noget de kunne friste med.
Er nok også en lidt speciel kunde, da vi foruden vores private forsikringer også har et par erhvervsforsikringer, udlejning af campingvogne, og jeg har det krav at de skal kunne ta hele pakken, så vi kun har med et selskab at gøre.

Og må indrømme at siden vi skiftede til Thisted, efter vores mellemlanding ved Codan, har vi ikke kunnet finde bedre tilbud andre steder.

Og det tror jeg min "rådgiver" er enig i :-)

Skrevet af Torben Jensen, 12-02-2018 - 17:50

Faldt lige over tråden og blev interesseret i at høre om hvad de nye tilbud reelt kom til at betyde for dig Steen? Har selv haft forsikringer hos Codan men tjekkede for nyligt min bilforsikring ved www.samlino.dk/bilforsikring hvor det ser ud til at de måske ikke er de billigste alligevel som jeg havde håbet...

Skrevet af Erik Pedersen, 05-01-2016 - 15:21

Savner at DCU giver en lidt mere uddybende forklaring om hvorfor og hvad er årsagen ?

Vi Codan kunde (igen) men ikke med DCU rabat, for vi fik bedre betingelser med medlems skabet af Ældresagen + almindelige forhandlinger. Har aldrig brugt Trekroner.

Man skal jo se på sine samlede forsikringer, og jævnligt tage kampen op ellers får man ikke den rigtige pris eller de bedste betingelser.

mvh konen

Skrevet af Unknown Unknown, 05-01-2016 - 10:10

Jeg har gennem årene fulgt debatterne: DCU aftaler med Trekroner.
Jeg tilslutte mig for 12-15 år siden og har siden brugt Trekroner til alle mine forsikringer. Jeg har gennem årene været i forhandlinger med andre selskaber, ( det kan jo nærmest ikke undgåes når man bliver ringet op i tide og utide af de andre selskaber)

Ingen har imidlertid kunnet tilbyde mig en aftale, hvor der var så store fordele at jeg burde skifte. Derfor er jeg blevet, har selvfølgelig oplevet prisstigninger, men ingen større end hvad kan forventes af inflation . Jeg har haft 3 Skader " to på hus og en på bil, og alle er uden tøven udført til min fulde tilfredshed.
Kan derfor ikke rigtig tilslutte mig koret af utilfredse, men må jo nu nøje følge hvad som sker på området.

Skrevet af Knud Aa Hansen , 05-01-2016 - 06:40

Skulle vi forhandle med GF om en selvstændig klub for campister, det må da kunne give en masse bonus retur da jeg flere gange har set at vi passer på tingene :-)
Mvh
Knud

Skrevet af Flemming Udbjørg, 04-01-2016 - 20:10

- men pas på forventningerne!

De store udfordringer med at lave en rigtig god medlemsaftale er at:

* Intet selskab kan værre billigst på alle privat-produkter
* Intet selskab kan have de bedste betingelser på alle privat-produkter

* Danske forsikringskunder - også DCU-medlemmer - er stærke individualister, som vælger den billigste pris til deres bilforsikring, husforsikring, indboforsikring og campingvognsforsikring, selv om det skulle være i 2-3 forskellige selskaber og selv om de så mister de særlige DCU-dækninger, eller på andre områder ikke får de bedste vilkår.

For mig at se, ville den rigtigste løsning være, at danne en egentlig forsikringsklub for medlemmerne, som i et samarbejde med et af de stærke gruppe-/organisationssselskaber kan skabe de bedste tilbud.

Problemet vil dog hele tiden være, at de øvrige kundegrupper ikke vil være med til at betale for særlige dækninger eller lave priser til udvalgte grupper. Så hvis tingene skal lykkes - og blive rentabel for forsikringsselskabet - så skal der skabes selvstændig økonomi for DCU-gruppen.

Jeg er spændt på at se, hvordan den nye løsning ser ud.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her