Gode råd og ideer

Enduro mover modtager ikke signal

Skrevet af Jens-jørgen Klausen, 12-05-2018 - 22:01

Hej vi har en ældre Enduro mover vi selv har importeret, den har virket perfekt og sidder nu på vores 3 CV, men efter vinteren vil den ikke “klikke” når vi tænder fjernbetjeningen, der er strøm til både mover og på fjern betjeningen, jeg har en mistanke om et relæ, men har ikke selv forstand på svagstrøm, vi bor i Næstved, er der nogen der har et godt råd?

Flemmings råd her under, var virkelig en god hjælp, moveren virker nu upåklageligt, faktisk havde jeg lykkeligt glemt rådet, og stod igen i en situation, hvor moveren drillede, så slog jeg Flemmings råd op, og nu virker den igen, tusinde tak for rådet :-)

Skrevet af Flemming Udbjørg, 13-05-2018 - 07:55

- hvor jeg havde samme problem med en Enduro mover. Det er vel 6-7 år siden.

Jeg kunne ikke få styreboksen til at tænde og skabe forbindelse til fjernbetjeningen. Alt blev gennemmålt - uden at løsningen blev fundet, og brugervejledningen var ikke den store hjælp, så det var i sidste ende bare et spørgsmål om at forsøge sig frem.

På styreboksen sidder der i siden en meget lille sort knap, som jeg bare forsøgte mig med at trykke på, mens fjernbetjeningen var tændt - og så begyndte lampen på styreboksen at blinke rødt. Da den havde blinket sådan i vel 10-15-20 sekunder trykkede jeg igen på sort knap på styreboksen (kunne det blive værre end at den ikke virkede?) - og så virkede det hele pludselig som det skulle.

Styreboks og resten af moveren opførte sig eksemplarisk i de næste 4 år, indtil jeg solgte vognen. Vi var meget tilfredse med Enduroen - men var da lidt bekymrede, da den havde fået nykker. Men det løste sig.

Her er en liste over indlæg om bl.a. Enduro-problemer. Måske der også er hjælp her:

https://www.google.dk/search?q=enduro+mover+mangler+forbindelse&oq=endu…

Håber, at der løser sig.

/Flemming U

Skrevet af Per Green, 25-08-2022 - 13:07

Tak til jer. Har netop haft samme problem og var begyndt at fejlfinde indtil jeg læste dette opslag med den sorte kontakt. Det funker perfekt igen.

Vh Per, Hjørring 

Skrevet af Leo Lund-jensen, 25-08-2022 - 16:01

Tak for værdifuld info, som er god viden, når der opstår problemer, og hvad man selv kan gøre. 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her